Gençler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiperaktif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,711

toplu olarak hangi gün uyar

• cumartesi

Kullanılan: 7 50.0%
  • pazar

Kullanılan: 5 35.7%
  • haftaya

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14

Etiketler
Ynt: Gençler

hiperaktif' Alıntı:
abi pazara bırakmayalım cumartesi gidelim dersem kaç abim gelir takvimede yazarım bi kaç kişide görürse ordan gelir cumartesi hava güzele benziyor :D

kabak teker sorun değil girilecek yere girersin çıkamassan çamur oluruz ne olcak :D

ufakta bi mola verdikmi tamam kralını tanımam :D

1- Kürşad Hacıhamzaoğlu - Jimny , MT Lastik, 2" Yükseltme, CB Telsiz
2-Enes kütahya -suzuki samurai yükseltlmiş Cheesy semaver + mangal + ufak bir nargile
3- Hüseyin AKTAŞ - Cherokee xj MT Lastik, 4,5" yükseltme,vinç v.s

Cumartesi olacaksa ben gelemem, malum CTS hafta içi yapamadığımız işleri yapıyoruz, bazılarımızında mesaileri var. Enes senin durumun imkansız değilse Pazar yapalım, bugün Cuma artık buluşma yerlerinide kararlaştırıp yayın yapalım. CTS internete bakamayan olabilir.

Pazar Sabahı 9:30 da Altunizade Capitol'ün orada buluşup karşıya geçeriz , Saat 10 civarıda Bahçeköy İstanbul Ünv. Orman Fakültesi Önünde Avrupa yakasındakilerle buluşuruz. Ordan devam ederiz.

Gelmek isteyenler listeyi tamamlarsalar kişi sayımızı belirleriz.

Bende varım arkadaşlar :smiley:

xj -- yükseltme - vinç + Mangal ateşini güçlendirmek için çakmaklığa bağlanan hava kompresörü :D

Selam arkadaşlar,
Talihsizlik sonucu aracımın ön akslar kesti :mad:
yetiştirebilirsem aranızda olabileceğim.
Yetişemezsem şimdiden size iyi eğlenceler.

Tam olarak ne tarafda olacak .
biz bir aksilik olmassa 3 araba kemer tarafına gidiyorunz cumartesi

abiler pazar günü sabah saat 9:30 altunzade önünde üsküdar tarafından gelicek arkadaşlar buluşalım karşı tarafa geçince bekleme yeri uygun olarak 4.levent metroyu geçince sanayi var alt geçide girmeden orada buluşalım istikametimiz kısır kaya kum +toprak eğer uyarsa Ayazağa abimde eşlik eder yada kemer tarafına devam ederiz COMODOREE abimde pazara arabasını yetiştirebilirse gelir hem herkeze uyar diye tahmin ediyorum

1-üsküdar istikametinden gelenler altunzade CAPITOL önünde bulusalım
2- karşı taraf (avrupa) 4.levent ilerisindeki alt geçitin orda buluşsun
3- hedefimiz kısırkaya ("belamızı bulmaya") olmassa kemer !

1- Kürşad Hacıhamzaoğlu - Jimny , MT Lastik, 2" Yükseltme, CB Telsiz
2-Enes kütahya -suzuki samurai yükseltlmiş Cheesy semaver + mangal + ufak bir nargile
3- Hüseyin AKTAŞ - Cherokee xj MT Lastik, 4,5" yükseltme,vinç v.s
4-kamurabi - xj -- yükseltme - vinç + Mangal ateşini güçlendirmek için çakmaklığa bağlanan hava kompresörü

bana ulaşmak isteyen olursa numaram =0534-353-47-21

Takvime pazar günü olarak yazıyorum uyarsa isim listesine ekleme yapalım

saygılarımla

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72729.msg901648#msg901648

hemen düzeltilmiş haliyle oradan takipte edebiliriz ama oraya eklenenleri buradada paylaşıcam

Arkadaşlar aracımın servisten çıkamaması sebebiyle aranıza katılamıyorum. Özür diliyor ve sizlere iyi eğlenceler diliyorum.

kamurabi kolay gelsin ö.d can sağlığı nasipse bidahakine . saol abi

yarın sabah üsküdardan 9.30 da altunzade capıtol önünde olucam saat 10 gibi ordan yola çıkmak suretiyle 10.30da 4 levent ilerisindeki alt geçide girmeden önceki yerde olucam üst geçidin orda.

numaram=0534 353 47 21 nasipse görüşürüz

Araç beyaz suzuki samurai 96 model .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR