Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,733
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

[attachment=1]

IMG_1243.jpg

IMG_1242.jpg

IMG_1241.jpg

Etiketler

rica ederim Sinan bey yardımcı olmaktan mutluluk duydum.saglıklı kalın:D.Tayfun bey gözlerinizden öperim görüşmek dilegi ile hoşça kalın.

Tayfun Bey,

OK-144 ler ile ilgili sorunuzu yeni gördüm. Lastiklerin üzerinden ölçü aldım, benim lastikler OK-144 6.00-16, lastiğin taban genişliği 150 mm, yanak genişliği 175 mm ve çapı 730 mm.
firmamızın araçlarına lastik aldığımız yerden bu 6.00-16 nın ne demek olduğunu sordum, ölçüler inç olarak hesaplanıyormuş, 6.00 lastiğin taban genişliğini ve jantla asfalt arasındaki kalınlığını belirliyormuş, 16 da jant çapını. Buna göre formüller şöyle oluyormuş.

Taban genişliği = 6 x 25,4 = 152,40 mm

Lastik Çapı = (2 x (6 x 25,4) + (16x 25,4) = 711,20 mm

Saygılar

Ersan

mesut körklü' Alıntı:
iyi günler arkadaşlar aracımı aldıgımda goodyear A/T 225/75/15 lastikler vardı ,yakıta artişa sebep oluyordu ve yere tutunması pek iyi degildi.lastikler yani olduğu halde pek hoşuma gitmedi.lastikçi bir arkadaşımdan A.B.D. AVON 195/80/15 lastik aldım çok memnunum fiatıda uygundu 145.00 T.L.SAGLIKLI KALIN.SEVGİLER:
Merhabalar.
Hocam bahsettiğiniz lastik çaplarından bende'de var bende memnun değilim :(
internetten alabileceğim bir yer varmı acaba bahsi geçen modeller için??
Selam ve saygılar.

Cevdet bey merhaba.02126529529 nolu telefondaki arkdaşlar ararsanız yardımcı olacaklardır.saglıklı günler.

Arkadaşlar Feroza Aydınlatma başlıklı topiğe Fotoğraflı katkılarınızı bekliyorum :D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57676.0

Sevgiler
Tayfun Sözer

Tayfun Bey,

Ayın 26 sı için organize etmeye çalıştığınız kamplı gezi için detaylar netleştimi?

Saygılar

Ersan

Tayfun Bey,

Merhabalar kamp yeri Kemerburgaz o zaman. Diğer detaylar bellimi ?

Saygılar

Ersan

Ersan Bey , Kemerburgaz önerisi yöreyi bilen ve önren arkadaşlar tarafından ilgili topikte ayrıntılandırılırsa iyi olur diye düşünüyorum. :smiley:

Saygılar
Tayfun Sözer
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57341.0

Arkadaşlar cumartesi günü Ersan beyin fabrikasına üç arkadaş ziyarete gittik,Salih dalcı arkadaşımızın aracına vinc takıldı,yapılan çalışmayı görmeliydiniz,ve takılan vınç çok güzel oldu.söylemeden gecemeyeceğim,Ersan beyin gösterdiği candan dostluk hepsinden güzeldi.kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.

Mesut Beyciğim,

Ne demek, vinç takmak bahaneydi, maksat dostluk ve sohpetti.

O gün siz arkamdan gelirken aynadan baktımda, vinç çok güzel duruyordu, güzelde gizlemişiz, trafikte hiç sorun çıkarmaz gibime geliyor.

Saygılar

Ersan

Salih bey birkaç foto çekmişti bu akşam yüklerse göreceğiz .taktir sizin,selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR