Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Erhan Bey siz buyurun gelin, olmazsa başka bir araçta misafir ederiz :smiley:

1) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası
2) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 / AT lastik -vinç / ? kişi / Avrupa Yakası
3) Trail Rated / araçsız (liste tamamlanınca kime konuk olacağınızı belirleriz ama isim ve bölge lütfen)
4) Kemal Sarıgül (KEMALS42) / Pajero 1990 / tam donanım - telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası
5) Serkan Kara (eksperoto) / Pajero 1988 td / MT lastik - kilit - yükseltme - şnorkel - telsiz / 2 kişi / Avrupa Yakası (Başakşehir)
6) Erhan Yılmaz (PERFORMANS) / Mitsubishi L200 (2008) 4X2 / ? kişi / Karabük -Safranbolu

ayhanisler' Alıntı:
Sanırım bu durumda çok istememe rağmen ben de katılamam :smiley:))))

Ben bu konuyu yeni gördüm. Kesin ayhan birşey yazmıştır diye içimden geçiyordu.

Ayhan kardeş seni zaten almazlar bu kadar mitsubishi ile başa çıkamazsın.

Sedatcım geleceğinden değil -keşke öyle olsa- sırf şartları zorlamak için yazıyor ;D

Bilmem mi,
Size keyifli bir gezi diliyorum. Eminim çok güzel olacaktır.
Benim tahminimden çok mitsubishi varmış forumda. Muhtemelen gezi tarihine kadar listenizdeki sayı da artar.

SDC' Alıntı:
Sedatcım geleceğinden değil -keşke öyle olsa- sırf şartları zorlamak için yazıyor ;D

Ayrıca Hakan gibi bir profosyonelin de aranızda olacak olması mükemmel.
Mitsubishim olsaydı, sırf Hakanın karelerinin içine girebilmek için gelirdim bu geziye.

hsbasar' Alıntı:
Ayrıca Hakan gibi bir profosyonelin de aranızda olacak olması mükemmel.
Mitsubishim olsaydı, sırf Hakanın karelerinin içine girebilmek için gelirdim bu geziye.

Mükemmel olan sizin bakış açınız.
Ayrıca, gelebilecek olsanız ben bir torpil yapar seni ve Ayhan'ı organizasyona dahil ederdim :smiley:
Sizler gibi iki dostun olmaması bence büyük kayıp.

hural' Alıntı:
Mükemmel olan sizin bakış açınız.
Ayrıca, gelebilecek olsanız ben bir torpil yapar seni ve Ayhan'ı organizasyona dahil ederdim :smiley:
Sizler gibi iki dostun olmaması bence büyük kayıp.

Aaahhh keske imkan olsaydi. Aramizda tam 2500 km var Hakancim. Bizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyardik.

Arkadaşlar,
Bilindiği üzere ekstradan bir doğum günü pastası benden.O nedenle katılımcı sayısına göre pasta büyüklüğü sipariş edeceğim,ve ayrıca kim ne içmeyi tercih eder? olmuşken tam yapalım şu işi :smiley: yemekleri konuşmuyorum bile ona göre, misafir umduğunu değil,bulduğunu yer misali,ama Mitsubishiciler arasında kimsenin aç kalmayacağına eminim.. :smiley:

1) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası
2) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 / AT lastik -vinç / ? kişi / Avrupa Yakası
3) Trail Rated / araçsız (liste tamamlanınca kime konuk olacağınızı belirleriz ama isim ve bölge lütfen)
4) Kemal Sarıgül (KEMALS42) / Pajero 1990 / tam donanım - telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası
5) Serkan Kara (eksperoto) / Pajero 1988 td / MT lastik - kilit - yükseltme - şnorkel - telsiz / 2 kişi / Avrupa Yakası (Başakşehir)
6) Erhan Yılmaz (PERFORMANS) / Mitsubishi L200 (2008) 4X2 / ? kişi / Karabük -Safranbolu
7) Veysel Bey (bfgoodrich) / Mitsubishi L200 / telsiz / ? kişi / ? bölge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri