KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla bencede son olmayacağı kesin denildiği gibi organizasyonu yapan arkadaşlar hem çok yoruldu hemde çok strese girdiler hiç karşılıksız sadece dostluk ve arkadaşlık adına bırakalım dinlenip yorgunluk ve streslerini atsınlar.hepsine buradan gönülden tekrar teşekkür ediyorum.
kafamı taşlara vuruyorum, keşke haberim olsaydı; siteye girseydim 11 ocaktan önce.. hem sizleri, hem atmosferi hem de jimny'i daha iyi tanırdım.. inşallah bir sonraki sefere..
Nekbey kafanızı taşlara vurmayın,Jimny çok iyi bir arazi aracıdır.Nerden biliyorsunuz diyecekseniz,2007/2008 yıllarında İpragaz adına Zafer İşeri ile yarıştım.Aracın canını çıkarırdık +heryerden ceylan gibi giderdi.Ayrıca off-road üstatlarından Mehmet Becce ve Hüseyin Avşarın araçlarıda suzuki Jimny dir.Tek bir dezavantajı vardır,aile için kullanılacaksa biraz ufak gelebilir ama 2 kişi için ve off-road için tek geçerim.
valla bencede son olmayacağı kesin denildiği gibi organizasyonu yapan arkadaşlar hem çok yoruldu hemde çok strese girdiler hiç karşılıksız sadece dostluk ve arkadaşlık adına bırakalım dinlenip yorgunluk ve streslerini atsınlar.hepsine buradan gönülden tekrar teşekkür ediyorum.
bizim hard bir gezi ile, kazasız belasız güle oynaya geçen bu gezinin başarısını beraberce kutlamamız ve kendimizi ödüllendirmemiz gerekiyor. Bu gezi soft geçti,hiç birşey anlamadım (çamurum geldi) ;D
Bülent kardeşim ,aşşağıda gördüğün hızlı cevap kutucuğunu kullanarak da yapabilirsin , oraya iki nokta at önizlemeye tıkla , ön izleme bölümünden dosya yükle komutu ile resmin url sini oradaki sayfaya yerleştir ve gönder
dosyayı mesajın içine yerleştir diye komut var ve de gönder
bizim hard bir gezi ile, kazasız belasız güle oynaya geçen bu gezinin başarısını beraberce kutlamamız ve kendimizi ödüllendirmemiz gerekiyor. Bu gezi soft geçti,hiç birşey anlamadım (çamurum geldi) ;D
...veya www.photobucket.com adlı siteye girip / join / yazan yeri tıklayıp üye olun
sonra ekranın üst orta bölümünde yeralan / upload picture & video / yazan yerden bilgisayerınızdaki resmi bulun ve önce bu siteye (photobucket'e ) yükleyin .
ardındanda resim üzerine gelin açılacak pencerenin en alt satırında yazan img code kısmının tamamını tarayıp kopyalayın. bunları yaparken bir sekme daha açık tutun ve orada da fotoğraf yükleyeceğiniz gezenbilir sayfası açık olsun. photobucketten kopyaladığınızı buraya yapıştırın