KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ufuk hem 3 kapı hemde off roadda yetersiz geldi bana.gerçi verdim arabayı pazartesi tam donanımlı bir araba ile döneceğim inşallah bir aksilik olmazsa.demiştim ya daha önceki yazılarda belirtmiştim kanımıza girdi zehir artık
valla yine grand vitara 5 kapı alıyorum 2004 model 2000 motor yükseltme kiti mt lastik kilitli difransiyali olan bir araç kullandım az test ettim ama 4 h veya 4 l ye takmama gerek kalmadan 2 l ile zor ve çamur olan(balçık) rampayı hiç teklemeden çıktı
Erdin bey, hangi videodan bahsediyorsunuz bilemiyorum ancak benim aracım üstünde kapalı port bagaj olan 3K bordo.
Su geçişlerinde ben herhangi bir zorlanma yaşamadım. Yavaş geçişim; ki ben araca yüklenip ataletiyle zorlukları aşmak yerine aheste aheste motor gücü ve lastik marifetini kullanmayı yeğlerim, sizi böyle düşündürmüş olabilir. Bu sebeple çok kere de takılıp kalmışımdır.
Lastiklerim Federal Couragia MT.
Erdin bey,
Aklımdan geçen videoyu meğer yüklememişim henüz, işte linki. http://s222.photobucket.com/albums/dd135/schweps/?action=view¤t=IMGP0234.flv
Sanırım siz farklı bir araçtan bahsediyorsunuz.
Ogünkü telsiz konuşmalarında geçen aşağıdakilere benzer anonslar aklıma geldi;
"bir suzuki geçti", "rampada bir suzuki takıldı", "arkasında suzuki göremeyen var mı?"