Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Merhabalar, iki defa yüklediğiniz mesajınızın birisi kaldırılmıştır, 2 defa aynı mesaj hatırlatmanız için teşekkürler, bu kampımızda bir araya gelemediğimiz dostlarımızdansınız umarım Festivalimizde bir araya gelebiliriz..
Selamlar
Ceranus - Zerrin Yiğiter
rmutlu71' Alıntı:
Tekrar merhaba
Şunu farkettim ki aynı mesajı iki kez girmişim. İlkinde fotoğrafların boyutları ile oynamamıştım, "sayfada hata" mesajını görünce yüklenmedi zannederek bir gün sonra tekrar aynı içerikteki mesajı yükledim, çifte oldu. Kusura bakmayın.
Moderatörlerden rica etsek birini silebilirler mi?
Herkese selamlar.
Ayrıca diğer paylaşımları ve fotoğrafları bekliyoruz.
Güzel bir kış kampını zevk alarak ve keyifle izledik. Motokaravanımız 4x4 olsaydı kesin katılırdık. Bakalım yakın gelecekte bir formül bulabilecek miyiz? Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent) ;D
Kartalkaya'ya Dörtdivan yolundan giderseniz yokuş çıkmamış oluyorsunuz, dolayısı ile aracınız 4 çeker olmasada rahatlıkla Sarıalan Yaylasına ulaşabiliyorsunuz..Ayrıca Kartalkaya yolu üzerinde zincir takan insanlar oluyor, ücreti karşılığında zincirinizi aracınıza takıyorlar..Böyle olunca da bu güzelliklerden mahrum kalmamış olacaksınız
ceranus' Alıntı:
Kartalkaya'ya Dörtdivan yolundan giderseniz yokuş çıkmamış oluyorsunuz, dolayısı ile aracınız 4 çeker olmasada rahatlıkla Sarıalan Yaylasına ulaşabiliyorsunuz..Ayrıca Kartalkaya yolu üzerinde zincir takan insanlar oluyor, ücreti karşılığında zincirinizi aracınıza takıyorlar..Böyle olunca da bu güzelliklerden mahrum kalmamış olacaksınız
Böyle bir etkinlikte,kimse yolda kalmaz ben çıkarken bir arkadaşımızın aracını zirveye kadar çektim mesela + zincir takamayan arkadaşlara yardımcı olunur yollarda.
Gecenin 2.sinde Bolu plakalı bir ticari taksi yolda kara saplanmıştı........Adama da yardım eden kimse olmamış o saate kadar......İstanbul'dan gelen bizler adamın arabasını çıkarmaya çalıştık , ama çıkaramadık....Yoldan geçen Bolu plakalı WV Amorok kamyoneti zorlukla durdurduk....Amorok çekti de taksici yoluna devam etti........... Ana fikir: Bana ne demeyip yolda kalana yardım etmek gerek ;D ;D ;D
Kış kampından büyük keyif aldık. Bu tür organizelerin sıklıkla yapılmasını arzu ediyoruz.
Mustafa ( MKG ) abinin Türk kahvesini içtik, sağ olsunlar tadı hala damağımda.