Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,236
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Yaa Hilal yapma..Ben Sedat'ı eski bildiğim gibi hatırlamak istiyorum.Böyle Ulu Türk Büyüğü Attila haliyle değil ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

bu faslı geçmeden önce değerli başkanımız sedata teşekkürü bir borç bilirm. yola çıkmayı sana borçluyum...

offf bayıldım ortama yahu ::smiley: ::smiley: :'(

alışana kadar baya bi yorulcaz anladığım kadarıyla:smiley:
sedata herşey yakışır ama di mi?

nadja' Alıntı:
ilker abi ve hürriyet abi ikinize bi başlık açmak isterdim.gezi boyunca ilkinize gülmekten kırıldık:smiley:
ilker abinin çıkını(ki içinden kimyonu masa örtüsü ve nar ekşisi bile çıktı) ve hürriyet abinin çakısı bence pikniğimize dangasını vurdu.
işte o görüntüler:smiley:

Hilal,bizimle mutlu olduğuna sevindim.Yemek benim hastalığım yapacak birşeyim yok tek sucuk alıp gelen utansın:smiley:
Çorapların işe yaradığına sevindim bu da sana ders oldu herhalde :smiley:
Her zaman bekleriz aramıza

saolasın ilker abi inşallah yine biraraya geliriz.ekip güzeldi:smiley:
sucuk dedin de aklıma cenkin kayseriden getirttiği sucuklar geldi.hürriyet abinin bile nazarı dikkatini celbetti:smiley:)
bence hala hayıflanıyordur 'acaba bi tadına baksamıydım' diye :smiley:)

nadja' Alıntı:
saolasın ilker abi inşallah yine biraraya geliriz.ekip güzeldi:smiley:
sucuk dedin de aklıma cenkin kayseriden getirttiği sucuklar geldi.hürriyet abinin bile nazarı dikkatini celbetti:smiley:)
bence hala hayıflanıyordur 'acaba bi tadına baksamıydım' diye :smiley:)

İlk buluşma için not alıyorum...

- İlker ve Hürriyet Abilerimiz için sucuk kontenjanı açılacak ;D ;D
- Ender ve Ufuk için Kırmızı Biber fotosu çekilecek ( Onlar ne demek istediğimi anlarlar ;D )

cenk hürriyet abi sucuk yemiyo:smiley:)
e madem öle benim için de meyve stoğu rica etsem:smiley:

SUCUK SÜPERDİ... MİS GİBİ KIZARMIŞ, YAĞLARI ÜZERİNDE... BAHARATI DAHA AZ OLANDAN SİPARİŞ VERELİM BİR DAHAKİNE... SÖZ MEZELER BENDEN..

nordic1903' Alıntı:
İlk buluşma için not alıyorum...

- İlker ve Hürriyet Abilerimiz için sucuk kontenjanı açılacak ;D ;D
- Ender ve Ufuk için Kırmızı Biber fotosu çekilecek ( Onlar ne demek istediğimi anlarlar ;D )

Sen çekme biberlerin resmini ondan sonra mangal davetini patlat olay budur Cenk'cim ; yiyenbilir kısmında elinde kanıt olacak bu şart :smiley:))

Kardeşim , dünyanın en sağlam kanıtına sahibim ..Hem de canlı kanıt ( Hilal ) ...Ama biberler görünmeyince ne anlatsak boş :D

_mg_2603_std.jpg

hakket ender gördüm ben:smiley:)
hatta gözümü alamadım desem :smiley: kırmızı biberler löp et kıvamında:smiley:
cenk belgelerle konuşuyon vala:smiley:

ilkersev' Alıntı:
HİLAL, ciğercinin önündeki kedi gibisin :smiley:

:D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR