KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
nadja' Alıntı:
ilker abi ve hürriyet abi ikinize bi başlık açmak isterdim.gezi boyunca ilkinize gülmekten kırıldık
ilker abinin çıkını(ki içinden kimyonu masa örtüsü ve nar ekşisi bile çıktı) ve hürriyet abinin çakısı bence pikniğimize dangasını vurdu.
işte o görüntüler
Hilal,bizimle mutlu olduğuna sevindim.Yemek benim hastalığım yapacak birşeyim yok tek sucuk alıp gelen utansın
Çorapların işe yaradığına sevindim bu da sana ders oldu herhalde
Her zaman bekleriz aramıza
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
saolasın ilker abi inşallah yine biraraya geliriz.ekip güzeldi
sucuk dedin de aklıma cenkin kayseriden getirttiği sucuklar geldi.hürriyet abinin bile nazarı dikkatini celbetti)
bence hala hayıflanıyordur 'acaba bi tadına baksamıydım' diye )
nadja' Alıntı:
saolasın ilker abi inşallah yine biraraya geliriz.ekip güzeldi
sucuk dedin de aklıma cenkin kayseriden getirttiği sucuklar geldi.hürriyet abinin bile nazarı dikkatini celbetti)
bence hala hayıflanıyordur 'acaba bi tadına baksamıydım' diye )
- İlker ve Hürriyet Abilerimiz için sucuk kontenjanı açılacak ;D ;D
- Ender ve Ufuk için Kırmızı Biber fotosu çekilecek ( Onlar ne demek istediğimi anlarlar ;D )
nordic1903' Alıntı:
İlk buluşma için not alıyorum...
- İlker ve Hürriyet Abilerimiz için sucuk kontenjanı açılacak ;D ;D
- Ender ve Ufuk için Kırmızı Biber fotosu çekilecek ( Onlar ne demek istediğimi anlarlar ;D )