KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hiç sorma şu alarm meslesini, zırt pırt çaldı Bolu'da.
Benim uzaktan kumandanın üstünde alarmı çaldırma düğmesi var, oturup kalkarken cepta bazen sıkışıp o düğmeye baskı oluyor, ötmeye başlıyor.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anıs
ihg70' Alıntı:
Benim uzaktan kumandanın üstünde alarmı çaldırma düğmesi var, oturup kalkarken cepta bazen sıkışıp o düğmeye baskı oluyor, ötmeye başlıyor.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anıs
ihg70' Alıntı:
abı senınkı yıne dagın basında mıyk mıyk otuyo bugun benımkı sehrın gobegınde 1 saat otmus mıllet kafayı yemıs dondugumde mıllet bana uyuz uyuz bakıyodu nıye buna takarsın be adam gıbısınden ))) aracı calan basına dert alır haberı yok hahah
berk' Alıntı:
abı senınkı yıne dagın basında mıyk mıyk otuyo bugun benımkı sehrın gobegınde 1 saat otmus mıllet kafayı yemıs dondugumde mıllet bana uyuz uyuz bakıyodu nıye buna takarsın be adam gıbısınden ))) aracı calan basına dert alır haberı yok hahah
abı sehırıcınde cok dolastıgım ıcın gecenlerde salak bı trafık zabıtası cektırmeye kalktı adama zırhlı dedım bu arac 4.5 ton )) sızın arac kaldıramaz bunu dedım sole bı baktı bana hadı cabuk bıtır ısını dedı ve yurudu gıttı
berk' Alıntı:
Çalınmasından çok caydırmak amaçlı taktırmıştım. 150 liralık teyp için gelip kurcalamasınlar diye. Çalıp ne yapacaklar, belgrad'a off-road yapmaya m gelecekler ? ;D
ihg70' Alıntı:
Çalınmasından çok caydırmak amaçlı taktırmıştım. 150 liralık teyp için gelip kurcalamasınlar diye. Çalıp ne yapacaklar, belgrad'a off-road yapmaya m gelecekler ? ;D
Aradan uzun bir zaman geçmiş olsa da; bendeki resimleride ekliyorum arkadaşlar..
Gecikme için üzgünüm.
Etkinliğin olduğu Cumartesi günü Ankaraya yola çıkacağımdan dolayı herbirinizle tanışamamış olsamda keyifli saatler ile güzel birliktelikler
geçirdiğinizi anladım görsellerden ve yorumlarınızdan..
Karadeniz Ereğliden sevgilerimle
Murat AYRAL