Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,502
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anıs

Devam..

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anıs

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Tüm gezenbilir ailesi ve Land Rover tutkunlarına sevgilerimle..

[attachment=1]

Hakketen çok güzel oldu. 8)

Anlaşılana göre çok güzel bir gezi olmuş

ihg70' Alıntı:

Bolu'da aklımdan gitmeyen şey ben kapıları açarken Deniz'in "Vaayy, merkezi kilit haa" demesi ;D ;D ;D Aklıma geldikçe gülüyorum. Sen çook yaşa Deniz.
Abi daha yeni görüyorum cevap veremedim kusura bakma. Çok şaşırdım abi daha önce hiç merkezi kilitli defender görmemiştim yanına yaklaşınca fiytt fiytt diye açılınca şaşkınlığımı gizleyemedim Sevgiler saygılar abi