Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,762
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

nkurtkaya' Alıntı:
Otel ücretine Pazar sabah kahvaltı dahil miydi? :D :D :D

dahildi :smiley:

Etiketler

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Nejat, Reha abi 09:00 da geçen seneki gibi izmit köseköy çıkışından sonraki ilk benzinlikte olacağız. (4 araç)
önce gelirseniz benzinlikte çay servisi olması lazım, geç gelirseniz çayı biz içeriz.

selamlar.

doyamıyorum bu fotoğrafa............. :D

img_7404_std.jpg

reha' Alıntı:
Nejat kardeşim
elciklerimle sana kızartmış ekmek servisi yapicim ;-)
reha

Tamam o zaman, kahvaltılık ayarlamaya gerek yok. Daha yeni hazırlıyorum eşyalarımı :D :D :D

Masa, sandalye, ocak, çay kahve tamam. Gerisini yoldan toparlarız :D

Kocaeli ekibine Sakarya'da otobanda aracımızla katılabilir miyiz? Saat kaçta Sakarya'da olmayı planlıyorsunuz acaba?

Anki' Alıntı:
Kocaeli ekibine Sakarya'da otobanda aracımızla katılabilir miyiz? Saat kaçta Sakarya'da olmayı planlıyorsunuz acaba?

Gürkan bey 09:00 da sapancadan ~20km önce bir benzinlikte istanbuldan gelecek arkadaşlarlar buluşmayı planlıyoruz.
dolayısıyla her şey planlandığı gibi giderse 09:30 gibi sakaryayı geçiyor oluruz,

telefonum 555 668 73 60

selamlar.
Mesut

Efsane fotoğraf.
Uçanın da çekenin de eline sağlık

ihg70' Alıntı:
Efsane fotoğraf.
Uçanın da çekenin de eline sağlık

katılıyorum

reha' Alıntı:
ne kısmetli bir kare idi..o da bana nasip olmuştu..

Zamanlama harika olmuş hakketen Reha Abi.

Tamam Mesut bey o saate yetişecek olursak sizi ararım. Kusura bakmayın elektrikler kesildi anca cevap yazabildim. Görüşmek üzere

Felice' Alıntı:
Gürkan bey 09:00 da sapancadan ~20km önce bir benzinlikte istanbuldan gelecek arkadaşlarlar buluşmayı planlıyoruz.
dolayısıyla her şey planlandığı gibi giderse 09:30 gibi sakaryayı geçiyor oluruz,

telefonum 555 668 73 60

selamlar.
Mesut

Günaydın arkadaşlar,birazdan opet'ten konvoy yola çıkıyor'dur herhalde,bense sıkıntı içerisindeyim ,aracım tamamlanmadı şu anki hali bana pek güven vermiyor :mad: pazar günü aranızda olmaya çalışacağım,oda olmazsa beni affedin,çok istedim zorluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri