Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Nejat, Reha abi 09:00 da geçen seneki gibi izmit köseköy çıkışından sonraki ilk benzinlikte olacağız. (4 araç)
önce gelirseniz benzinlikte çay servisi olması lazım, geç gelirseniz çayı biz içeriz.
Gürkan bey 09:00 da sapancadan ~20km önce bir benzinlikte istanbuldan gelecek arkadaşlarlar buluşmayı planlıyoruz.
dolayısıyla her şey planlandığı gibi giderse 09:30 gibi sakaryayı geçiyor oluruz,
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Tamam Mesut bey o saate yetişecek olursak sizi ararım. Kusura bakmayın elektrikler kesildi anca cevap yazabildim. Görüşmek üzere
Felice' Alıntı:
Gürkan bey 09:00 da sapancadan ~20km önce bir benzinlikte istanbuldan gelecek arkadaşlarlar buluşmayı planlıyoruz.
dolayısıyla her şey planlandığı gibi giderse 09:30 gibi sakaryayı geçiyor oluruz,
Günaydın arkadaşlar,birazdan opet'ten konvoy yola çıkıyor'dur herhalde,bense sıkıntı içerisindeyim ,aracım tamamlanmadı şu anki hali bana pek güven vermiyor pazar günü aranızda olmaya çalışacağım,oda olmazsa beni affedin,çok istedim zorluyorum.