Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,962
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

rkayaci' Alıntı:
# Adı Soyadı Konaklama Toplam Kişi SayısıKatıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1 Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1996 Discovery V8 İES
2 Turkan/Reha YURDAKUL Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3 Ertürk GÜRER Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4 Mahir İsa ZORBOZAN Günübirlik 3 Düzce
5 Cem TASCIOĞLU Otel 2 İstanbul 2000 Discovery TD 5
6 Mert YASIN Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7 Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8 Burcu/Burak DOKUR Otel 2 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9 Sinan DÖLEK Otel 1 İstanbul
10 Cenk SARIKAYA Çadır 2 İstanbul 1987 Defender
11 Metin DİNLER Otel 4 İstanbul 2001 Discovery TD5
12 Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13 Aselsan Otel 2 İstanbul
14 Kubilay AYDIN Otel 2 İstanbul Defender 2.5 Petrol
15 Serhat TEMİZCE Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
16 Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17 Mesut AKKOÇ Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18 Sedat AÇIL Otel 4 İstanbul
19 Nejat KURTKAYA&Naci DOĞANCI Otel 2 İstanbul 1992 Defender V8
20 Gürkan GÖZÜBÜYÜK Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
21
22 Hürriyet & Nevin Otel 2 İstanbul FL TD4
23 İbrahim GÜLAY Otel 2 İstanbul 1993 Defender 300 Tdi
24 ilker SEVİLENGÜL Otel 2 istanbul 1992 Defender Karavan
25
26 Volkan YILDIRAN Çadır 1 Bolu
27 Seda & Mert AKTAŞ Otel 2 İstanbul 1987 Defender 2,5 dizel
28 Azmi Timur Tunceli Araç 1 Sinop

ERCÜMENT UÇGUN arkadaşımız iş nedeniyle gelemiyecek listeden sildik.bilginize

selamlar

İLKER

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

nadja' Alıntı:
buarada istanbuldan yola çıkan arkadaşlar arabasında yeri olan varsa ben de katılabilirim.cumartesi ya da pazar farketmez.
irtibata geçelim yeter.
selamlar..
hilal

Hilal Hn ;

Kardeşimin gelemeyecek olması sebebiyle aracımda şu an için üç kişiyiz ve sanırım size bir yer ayarlayabilirim..Ben Kavacık'tan hareket edeceğim..

Saygılar

Cenk

5 Mert YASIN Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
6 Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
7 Burcu/Burak DOKUR Otel 2 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
8 Sinan DÖLEK Otel 1 İstanbul
9 Cenk SARIKAYA Çadır 2 İstanbul 1987 Defender
10 Metin DİNLER Otel 4 İstanbul 2001 Discovery TD5
11 Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
12 Aselsan Otel 2 İstanbul
13 Kubilay AYDIN Otel 2 İstanbul Defender 2.5 Petrol
14 Serhat TEMİZCE Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
15 Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
16 Mesut AKKOÇ Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
17 Sedat AÇIL Otel 4 İstanbul
18 Nejat KURTKAYA&Naci DOĞANCI Otel 2 İstanbul 1992 Defender V8
19 Gürkan GÖZÜBÜYÜK Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
20 Hürriyet & Nevin Otel 2 İstanbul FL TD4
21 İbrahim GÜLAY Otel 2 İstanbul 1993 Defender 300 Tdi
22 ilker SEVİLENGÜL Otel 2 istanbul 1992 Defender Karavan
23 Volkan YILDIRAN Çadır 1 Bolu
24 Seda & Mert AKTAŞ Otel 2 İstanbul 1987 Defender 2,5 dizel
25 Azmi Timur Tunceli Araç 1 Sinop

endy' Alıntı:

5 Mert YASIN Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
6 Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
7 Burcu/Burak DOKUR Otel 2 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
8 Sinan DÖLEK Otel 1 İstanbul
9 Cenk SARIKAYA Çadır 2 İstanbul 1987 Defender
10 Metin DİNLER Otel 4 İstanbul 2001 Discovery TD5
11 Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
12 Aselsan Otel 2 İstanbul
13 Kubilay AYDIN Otel 2 İstanbul Defender 2.5 Petrol
14 Serhat TEMİZCE Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
15 Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
16 Mesut AKKOÇ Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
17 Sedat AÇIL Otel 4 İstanbul
18 Nejat KURTKAYA&Naci DOĞANCI Otel 2 İstanbul 1992 Defender V8
19 Gürkan GÖZÜBÜYÜK Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
20 Hürriyet & Nevin Otel 2 İstanbul FL TD4
21 İbrahim GÜLAY Otel 2 İstanbul 1993 Defender 300 Tdi
22 ilker SEVİLENGÜL Otel 2 istanbul 1992 Defender Karavan
23 Volkan YILDIRAN Çadır 1 Bolu
24 Seda & Mert AKTAŞ Otel 2 İstanbul 1987 Defender 2,5 dizel
25 Azmi Timur Tunceli Araç 1 Sinop

Merhaba;

2 oda ve 4 kişi için 240 TL. verdiğiniz hesaba yatırıldı.
Bilgilerinize.

Sevgiler.

Değerli Ağabeyimiz Faruk KAYHAN’nın Anısına 3. Gezenbilir Land Rover Buluşması 25-26 Aralık 2010 Bolu Sarıalan Yaylası

Etkinlik detayları

Yer: Bolu / Sarı Alan Yaylası

Ulaşım:

İstanbul ve Ankara yönünden gelen tüm katılımcılar otoban çıkışı olarak Bolu doğu çıkışından Çıkarak Bolu yönüne devam ediyorlar; yaklaşık 1 – 1,5 km sonra yolun sol tarafında Kartalkaya tabelası görecekler bu tabeladan içeri saparak Sarı alan yaylasına ulaşabilirler. Bu sapaktan Sarı alan yaylası Baysal otel yaklaşık olarak
20 km civarında gelmektedir. Aşağıdaki krokide detaylı bilgi mevcuttur.

İstanbul istikametinden gelen katılımcılar aynı zamanda Bolu batı çıkışından da çıkabilirler; bu durumda E-5 karayolundan Ankara istikametine devam etmeleri gerekir. Filiz makarna fabrikasını geçtikten 1-1,5 km sonra Kartalkaya tabelasını görüp sağa dönerek Baysal Otel’e ulaşacaklardır.

İstanbul’dan yola çıkacaklar için konvoy vardır: 25 Aralık 2010 günü Sabah saat 08.00 de Opet Mehmetçik tesislerinden hareket edilecektir.
Konaklama:
Konaklama Baysal Otel’de yapılacak olup Kamp ve ateş Alanı otele çok yakın bir mesafede bulunacaktır.
Hava Durumu:

Bu bölge yapısı itibari ile karyağışı almaya çok müsayit ve sık ormanlık bir alandır. Geceleri hava sıcaklığı oldukça düşük olmaktadır. ( -5, -8 ) Yörede yaklaşık 70 cm – 1 metre arası kar bulunmakta olup ana bağlantı ve geçiş yollarının tamamı açık ve temizdir. Gündüz hava sıcaklıkları 0 derece civarındadır.

Kıyafet:

Bölge’nin malum karlı yapısından dolayı Kıyafetlerimizi seçerken:

Su geçirmez özelliği bulunan kar veya trekking botları giymenizi tavsiye ederiz. Aktivitelerde ayaklarınızdan üşürseniz ısınmanız oldukça zor olur.

Kıayfet olarak tshirt – gömlek – Polar – Ara katman veya dış katman bir ceket giymenizi tavsiye ederiz. Kat kat giyinmenizi tavsiye eder yanınıza muhakkak 2 çift yedek çorap ve tshirt almanızı öneririz.

Bununla birlikte Eldivenlerinizi, atkılarınızı, Berelerinizi, kukuletalarınızı lütfen unutmayınız.
İletişim:
Cep telefonlarınızın şarj aletlerini yanınıza alınız ve telefonlarınızın şarjını lütfen dolu tutunuz.

Gezenbilir’in Telsiz frekansı 5.0’dır.

PMR kullanan arkadaşlar da 5 frekansından konuşabilirler.

Baysal otel iletişim bilgileri:
Telefon: (374) 218 90 16
Faks : (374) 218 90 17
Gsm : 0(542) 645 98 91 - 0(555) 997 72 33
Adres :Kartalkaya Yolu Üzeri Sarıalan Yaylası Aladağlar BOLU
Her Türlü soru ve bilgi ihtiyacınız için bana çekinmeden ulaşabilir siniz:
Ender KURUTLU
0 555 981 67 71
endy@gezenbilir.com
pazarlama@efetrans.com
enderkurutlu@gmail.com
Yiyecek içecek:
Bölge’de her ne kadar alışveriş yapacak bakkal vs olsa da ihtiyaçlarınız Bolu şehir içinde bulunan çeşitli süpermarketlerden karşılayabilirsiniz.
Cumartesi akşam yemeği ateş başında yenecek olup; katılımcılarımız kendi yemek, içecek, ve yemek ekipmanlarını kendileri getirmelilerdir.
Pazar Sabah kahvaltısı otel’de alınacaktır. Otel’de konaklamayan katılımcılarımız için sadece kahvaltı ücreti 15 TL olup, orada ödenecektir.
İsteğe bağlı olarak otel Pazar günü öğlen sucuk – Ekmek içecek servisi bir içecekle birlikte yapacak olup fiyatı 10 TL’dir.
Araçlar ve aktivite:
Araçlarımız ile Cumartesi akşamüstü saat 15.00’de 1 saat sürecek 15-20 km’lik kısa bir kar gezisi yaptıktan sonra akşam hava kararması ile birlikte ateş başında toplanıyoruz.
Pazar günü öğlen 12.30’da Bol-off ekibininden 2 aracın rehberliği ile Sarıalan’dan Aladağ üzerinden bir kar gezisi ile etkinliğimiz Bolu Şehir merkezinde tamamlıyoruz. Bu Rota 50 km sürecek olup yol araçların geçişi için temiz ve uygundur. Şehir merkezinde kısa vedalaşmadan sonra evlerimize dönüyoruz.
Ekipmanlar:
Çadır’da konaklayacak arkadaşlarımızın en az 4 mevsim bir çadır kullanmalarını, comfort zone -10 olan uyku tulumu tercih etmelerini ve kesinlikle yanlarında mat veya campet bulundurmalarını tavsiye ederiz.
Bununla beraber; 1 adet el ya da kafa feneri, bir adet kamp bıçağı bulundurmak faydalı olacaktır.

Ekte bir adet Tüm bilgileri içeren Word dosyası 1 adet de google earth dosyası bulunmaktadır.

Selamlar

Ender

f2.jpg

land-rover-logo.jpg

ulasim.gif

Ekli dosyalar

• SARIALAN YAYLASI SAPAGI.kmz
    792 bayt · Görüntüleme: 169
  • FKAGB3LRB2526121020BOLUSARIALAN.doc
    565.5 KB · Görüntüleme: 213

allah yolunuzu açık eğlencenizi bol etsin arkadaşlar benim içinde FARUK abi anısına kamp ateşine bir odun benim adıma atın lütfen :'( :'(

Ender bey,

Ben pazar günü katılacağım. Pazar sabah kahvaltıdan sonra 12.30'a kadar herhangi bir etkinlik planlıyor musunuz? muhtemelen saat 9.30 gibi orada olabileceğim.
Gezenbilir telsiz frekansı dediğiniz CB 5. kanal mıdır? (am/fm ?). değil ise CB hangi kanalda olacaksınız?
ilk katılımım olacağı için biraz gereksiz gibi görülebilir sorular, kusura bakmayın :smiley:

mahirisa' Alıntı:
Ender bey,

Ben pazar günü katılacağım. Pazar sabah kahvaltıdan sonra 12.30'a kadar herhangi bir etkinlik planlıyor musunuz? muhtemelen saat 9.30 gibi orada olabileceğim.
Gezenbilir telsiz frekansı dediğiniz CB 5. kanal mıdır? (am/fm ?). değil ise CB hangi kanalda olacaksınız?
ilk katılımım olacağı için biraz gereksiz gibi görülebilir sorular, kusura bakmayın :smiley:

Merhaba Rica ederim; pazar günü 12:30'a kadar yiyenbilir etkinlikleri var;
CB 5.0 dan konuşuyoruz biz

Pazar günü görüşmek üzere

Merhaba;
Sanırım konvoy halinde gideceğiz.
Flama bayrak gibi fiyakalı şeyler taksakmı araçlara ne dersiniz ?

Sabah 7.45'te Opet Mehmetçik'deyim ;D

endy' Alıntı:
Merhaba Rica ederim; pazar günü 12:30'a kadar yiyenbilir etkinlikleri var;
CB 5.0 dan konuşuyoruz biz
Pazar günü görüşmek üzere

Ender korktuğum başıma geldi, 24,25,26/12/2010 tarihlerinde Sapanca'da toplantıdayım :(

ihg70' Alıntı:
Sabah 7.45'te Opet Mehmetçik'deyim ;D

Beni kaçta alacaksın?

camouflage' Alıntı:
Ender korktuğum başıma geldi, 24,25,26/12/2010 tarihlerinde Sapanca'da toplantıdayım :(

Hocam siz olmadan bir yanımız buruk olacak siz gelirsinizde güzel bir ateşbaşı sohbeti yaparız diye aklımızdan geçiyordu sucukları siz olmadan yemek zor olacak

ata036' Alıntı:
allah yolunuzu açık eğlencenizi bol etsin arkadaşlar benim içinde FARUK abi anısına kamp ateşine bir odun benim adıma atın lütfen :'( :'(

Tarık'cım emin ol Faruk abimiz için yakacağız ateşi bir yandan da gönülleriimiz hep beraber

nkurtkaya' Alıntı:
Beni kaçta alacaksın?

6.45-7.00 gibi Göktürk'ten çıkarsak 8'den önce orada oluruz diye düşünüyorum.
Ona göre kendini ayarla.

Merhaba Arkadaşlar,
sizlere bu güzel etkinlikte hayırlı yolculuklar ve güzel muhabbetler diliyorum.
Ne mutlu size ki hemen hepinizde 4x4 arazi araçlarınız var ve kar kış demeden
yaylalara çıkabiliyorsunuz.
Benimde bir aracım olsa bu güzel etkinlikten geri kalırmıydım hiç. Aranızda olmayı o kadar çok isterdim ki.
Fakat henüz bir arazi aracına sahip olamadım. Allah izin verirse bu yaz edinmeyi düşünüyorum.
Sonrasında her haftasonu arazideyim.
Sizlere tekrar hayırlı yolculuklar
Herkese Selamlar...
Mehmet KARABULUT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

SON KONULAR

Geri