KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kucukkken cınarcıkta yazlıkta yan komsumla solo test oynardık ama adam ermenı bir papazdı..
cok basarılı oldugu soylenirdı ama ınanılmaz guzel oynardı adam 2 tane bıraktıgını falan hatırlıyorum
cok severdim sonradan o papazın II MESROB [ Ermenı Patriği] oldugunu duyunca daha da bi saygı duydum
O üçlüden birinin de "Oryantal Asena" olduğunu biliyor muydunuz ? ;D
Sonra bir de Zengin ve Yoksul TV dizisi ile hanımların saçlarını aslan yelesi kestirme modası vardı, İstanbul'da yaşayanlar bilirler 54 ve Number One'daki Okul Çayları, "herıld yani - hey corc versene borc, olmaz maykıl bende de yok" lafları dillerden düşmezdi, bir de ha bire kulakları düştüğü için okula geç gitme lüksünü yaşatan troleybüsler benim de o yıllardan ilk aklıma gelenler...
Pardon arkadaşlar yaa Sanki bir ara bu komedi dans üçlüsü dağılmıştı da aralarına sonradan Asena katılmıştı gibi hatırladım. Ama Asena bir başka 80'ler grubundaydı. Siyah fötr şapkalar takarlar ve smokin giyip dans ederlerdi...Ama o grubun adı bir türlü aklıma gelmiyor. Ben de onun Asena olduğunu hiç anlamamıştım taa ki bir gazete haberinde Asena'nın geçmişi ile ilgili yazılanları okuyuncaya kadar. Kusura bakmayın karıştırdım bir an :'(
leblebi tozları, açıkta satılan sakızlar, küçük poşetler içinde saçma sapan ve rengarenk meyve(!) suları bir kuşak hijyen kelimesinin ne olduğunu bile bilmeden böyle doğal antibiyotiklerle büyüdü... kuş gribi vız gelir bize ;D
kapı kapı gezen video kaset kiralayıcı abiler, ve sadece haftasonları dolaptan inmesine izin verilen commodore 64 ("press play on tape" diye bağırmak istiyorum dipsiz kuyulara)
kafa ayar programı kullanırdık, ama kafa ayarı ona tutmazsa o da çalışmazdı, (çocuk yaşta girdiğimiz kaosa bak ya)
"mission impossible" mıydı adı tam olarak hatırlayamayabilirim, arada bir "destroy him " tadında birşeyler derdi, konuşan oyun diye efsane olurdu. ;D ;D
(yoksa bu amiga oyunu muydu? ama sanmam amiga zaten konuşurdu(!) ;D ;D)