Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
arkadaslar merhabalar... amma doldurmuşsunuz dolu dolu tum geziyi coktan yayınlamışsınız yavv biz de erhanranger ile sabahladık sonra biraz çamur arayalım dedik o cöplügün oraya dogru ilerledik ama nerdeee yuzumuze surecek bi çamur bile bulamadık.. serkan resimlerde son noktayı koymuş ama bende de bi kac amator var işte az bekleyin hemen atayım
ahh yaa data kablosu şirkette kalmış yarını bekleyecegiz arkadaslar.... hepiniz ayrı ayrı birer degerlersiniz.. sizler gibi cok degerli dostlar edindigim icin kendimi cok şanslı hissediyorum.. çamur lazım çamur
üstad sorma başımıza neler geldi ya.. gece 4 e kadar oturduk aksilik üstüne aksilik bizim fatih ve 2 kişiyi üç beş çalıyı topla diye yolladık ranger in sol rot kolunu kırdılar... gece 5 te ara ara anca bulduk.. sabahta ilk işimiz rot koluna kaynak yapmaktı bastık gittik sonra çamur krizine girdik de yemedi abi kurumuş tum yollar döndük bizde oya napalım...ufak nazar boncukları hariç 4 4 lük bir gundu... bu keyfi bize yaşatan tum gezen bilir ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
gezi kısmı için ben değdi diyemem. neredeyse değiyodu diyebilirim.
neyse ağlamayı kesip olumlu tarafından bakalım; en azından sizleri tanımış görmüş oldum bu da değerdi aslında. herkese teşekkürler.