KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)
iroqua' Alıntı:
ilk fırsatta aranızda olmak beni çok mutlu edicek ama bende bu şans varken :'( tüm geziler çalıştığım güne denk gelir bu hafta aracımı bakıma sokuyorum ,keciyi yavaş yavaş özüne döndüreyim arkanızdan gelmeye çalışırım ;D ;D ;D
ayda 2 kez pazar günü müsaitim organize edilen geziler inşallah o günlere denk gelir.
Kardeş herşeyde bir hayır vardır. Bizim günü birlik geziler genelde hep Pazar oluyor, o nedenle mutlaka birine denk gelirsin. Emin ol çok keyif alacaksın, böyle fotolara bakarak anlaşılmıyor, yaşamak lazım
Hem yolu dardı hemde bir noktası çok kötüydü, birde araçların tektek girip çıkaması gerekiyordu. Zaman darlığındanda bahsedilince es geçtik. Bi dahaki sefere yürüyerekte olsa gidelim oraya. Kusura bakmayın.
Hani lastikler kabak olmasın yeterdi.Anamız ağladı.
Ancak inanılmaz adrenalin salgıladık.Ben bu işlerde yeniyim.Tek kelimeyle harikaydı.Benim için erken ve büyük bir deneyimdi
Selamlar,
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)
Yarışlar olsada biz kendi etkinliğimizi yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum, parkurun çamurları bitmrden gitmek gerekir. Bu defa erken çıkıp dönüş parkurunuda görerek yapalım..
msmt' Alıntı:
7 martta Mühyede yarışlar vardı , bu hafta tarihi netleşir ona göre tarih verelim derim.
Aynı parkuru gitmek güzel olacak, keşfi yapıldı, yolun durumunu biliyoruz, araçlarda hazırlıklı gelirse daha hızlı oluruz.