Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,996
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

iroqua' Alıntı:
ilk fırsatta aranızda olmak beni çok mutlu edicek ama bende bu şans varken :'( :smiley: tüm geziler çalıştığım güne denk gelir bu hafta aracımı bakıma sokuyorum ,keciyi yavaş yavaş özüne döndüreyim arkanızdan gelmeye çalışırım ;D ;D ;D
ayda 2 kez pazar günü müsaitim organize edilen geziler inşallah o günlere denk gelir.

Kardeş herşeyde bir hayır vardır. Bizim günü birlik geziler genelde hep Pazar oluyor, o nedenle mutlaka birine denk gelirsin. Emin ol çok keyif alacaksın, böyle fotolara bakarak anlaşılmıyor, yaşamak lazım :D :D ;)

Etiketler

murat abi bu konuda hiç şüphem yok cünki fotoğraflara bakarken dahi çok keyif alıyorum, o anı yaşamanın vereceği mutluluğu tahmin bile edemem. :smiley: :smiley:

Barış sende gelebilseydin keşke, iyi misin biraz daha?

Cok hos bir gezi oldugu goruluyor .. paylasimlar icin tesekkurler tum katilimcilara ve tabiiki organizasyon komitesine ..

tanyolu' Alıntı:
msmt' Alıntı:
İlk zorlu etap geçildikten sonra durduk ve ekibin toplanmasını bekledik.

İşte geleceğin off-roadcusu Fatih, müstakbel suzuki sahibi ;D Resimde belli olmuyor ama montu ayakları çamur, Bu arkadaşta iş var olur bundan.

:DEyvallah Mustafa. beni arkadaşlara tanıtmışın fakat resimde hemen arkamda bir zj var, bu neyin işareti olabilir acaba :D :D :D

Fatih her zaman doğruları göstererek eğitim olmaz bazen yanlışlarıda gösterecenki kendi yolunu daha iyi bulabilesin :smiley: :D :D

Birazdan Jeep çiler dalarlar bana :D

yavuz-çelikel' Alıntı:
mustafa bey cezalısın. O güzelim yeri gördün ve bizlerede göstermedin aşkolsun.şelaleye benim gemiyide sokar yıkardık.ancak o temizlerdi. ;D ;D ;D ;D

Kendimi suçlu hissetmeye başladım.

Hem yolu dardı hemde bir noktası çok kötüydü, birde araçların tektek girip çıkaması gerekiyordu. Zaman darlığındanda bahsedilince es geçtik. Bi dahaki sefere yürüyerekte olsa gidelim oraya. Kusura bakmayın.

bende varım ztn doyamadım o parkura bi daha geçilse ne güzel olurdu

Arkadaşlar bu durumda sadece tarih belirlemek kalıyor eğer çoğunluğa uyorsa 7 Mart da aynı parkuru bir daha geçelim, ne dersiniz? ;D

jan' Alıntı:
bende yenı eve gelebıldım baştan aşağa çamur içindeydım parkur muhteşemdı ben bu kadar yağmur istedim ama bıraz fazla oldu sanırım

bu kadar çamurlu güzel bı parkur şimdiye kadar yapmamıştım katılan herkese çok teşekkürler sabah girdik akşam çıktık parkurdan

inanılmazdı. yavuz abı dönüştü lastiğin sorun çıkarmasıyla sağolsun o eleman hava olayını açmadığı için tekrardan ona teşekkürler bi daha

gidersem o gazcıya yapacağımı bılıyorum senı bulacağam olum

Can selamlar,

Hani lastikler kabak olmasın yeterdi.Anamız ağladı. :D
Ancak inanılmaz adrenalin salgıladık.Ben bu işlerde yeniyim.Tek kelimeyle harikaydı.Benim için erken ve büyük bir deneyimdi
Selamlar,

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar bu durumda sadece tarih belirlemek kalıyor eğer çoğunluğa uyorsa 7 Mart da aynı parkuru bir daha geçelim, ne dersiniz? ;D

7 martta Mühyede yarışlar vardı , bu hafta tarihi netleşir ona göre tarih verelim derim.

Aynı parkuru gitmek güzel olacak, keşfi yapıldı, yolun durumunu biliyoruz, araçlarda hazırlıklı gelirse daha hızlı oluruz.

Yarışlar olsada biz kendi etkinliğimizi yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum, parkurun çamurları bitmrden gitmek gerekir. Bu defa erken çıkıp dönüş parkurunuda görerek yapalım..

msmt' Alıntı:
7 martta Mühyede yarışlar vardı , bu hafta tarihi netleşir ona göre tarih verelim derim.

Aynı parkuru gitmek güzel olacak, keşfi yapıldı, yolun durumunu biliyoruz, araçlarda hazırlıklı gelirse daha hızlı oluruz.

Ankara'ya çok yakın bir yer olduğu için kamplı gitmeye gerek yok, ama başka bir yer için kamplı etkinlik ayarlarız merak etmeyin..

Selamlar

Off_Road' Alıntı:
Merhaba, Ctsi + Pazar kampli dusunmezmisiniz ?
Selam

ceranus' Alıntı:
Ankara'ya çok yakın bir yer olduğu için kamplı gitmeye gerek yok, ama başka bir yer için kamplı etkinlik ayarlarız merak etmeyin..

Selamlar
Anliyorum.. siz Ankaradan katildiginiz icin dogru .. gunubirlik gezide,sehir disindan gelmek ve donmek ozellikle yalniz olundugunda oldukca yorucu oluyor .. ilginize tesekkurler ..umarim baska bir gezide ..
Selam

Siz bir gün önceden gelin Ankara olarak biz ağırlarız sizi, ertesi günde etkinliğimize katılırsınız..

ceranus' Alıntı:
Siz bir gün önceden gelin Ankara olarak biz ağırlarız sizi, ertesi günde etkinliğimize katılırsınız..
Bu teklif hicte yabana atilir cinsten degil ..tesekkurler :smiley:
siz geziyi ve tarihi kesinlestirirseniz.. umarim tekrar degerlendiririz ..
Slm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR