ceranus' Alıntı:Can tarih olarak 7 mart olsun diyorum..
ceranus' Alıntı:Kazım abi, katılımızı için bizle teşekkür ederiz. Söylediğiniz konuda yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. Sizler etkinliğimize ilk defa katılmış olmanız nedeniyle nasıl bir organizasyon içinde olduğunuz konusu hakkında bilgi sahibi değildiniz, daha önce yaptığımız etkinliklerimizin nasıl oldukları konusunda bir inceleme yapma fırsatınız da olmadığını anlıyorum. Ancak off-road etkinliklerimizin bir çoğunun sadece piknik türü olmadığını, Bir gün önceden yağan yağmurun yollarda nasıl değişiklikler yaptığını, zorlu yollarda ilerlemeye çalıştığımızı ilk defa katılan arkadaşlarımıza açıklamamız gerekiyor sonucunu çıkarıyorum buradan ve yapacağımız diğer etkinliklerde bu açıklamaları yapacağım..
ceranus' Alıntı:Ben de bazı off-road etkinliklerimizin daha çok piknik türü olduğunu vurgulamak istemiştim
Ama fotoğraftaki iş makinasıyla etkinliğe gelirseniz süper olacaktır ;D ;D ;D Ayrıca bende kullanmak isterim ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:yükseltme operasyonuna başladım ekliyecem iki gün sonra resimleri sıkı durun dev geliyor.
Kazim bey santiyecimisiniz bilemiyorum ama ben eski santiyeciyim ... evet guzel olurdu boyle makinalarla sinirlari zorlamak ama uygulamada haliyle pekde gercekci degil en azindan esdeger makinalara sahip grup olusturabilmek ... bende Defender var ama ciddi sinirlamalar oluyor .. unimog dahil ( sizin bu makinalar harickasey' Alıntı:Kullanmak için şantiyelere gezi düzenlemek gerekli.Ancak kullanımına doyum olmaz.Şakayla başladı ama keşke böyle aktiviteler yapabilsek.
kasey' Alıntı:Yükseltme opersyonun hayırlı olsun.Senin aracada benim zerrine gönderdiğim iş makinası fotoğrafındaki lastikler ne gider hani![]()
msmt' Alıntı:Off road yarışları için net tarih 14 mart arkadaşlar mühyede yapılıyor.
7 martta geziyi yapalım derim. Parkur kurumadan gidelim.
Özcan Abiye katılıyorum, erken gidip arazide fazla vakit geçirelim derim. Kahvaltıyı orda yapalım.
VARHUB' Alıntı:Ya bu sefer fotonun yanında videoda getirsek iyi olur, o parkurda güzel çekimler yapılır![]()
![]()
ankara uzak olmasa gezilere katılırdım ama kamp olmayınca yol cok yorar ve masraf fazla olur diye duşunuyorun bu arada super bi gezi olmuş .paylaşım için teşekkurler. ;D ;Dceranus' Alıntı:Özcan Abi, videoyu getiriyorsun süper ama çekecek birini de mutlaka getirmelisin, söylemedi deme ;D Şaka elbette, çok iyi olacak güzel görüntüleri aktarabileceğiz bu defa![]()
Off_Road' Alıntı:Kazim bey santiyecimisiniz bilemiyorum ama ben eski santiyeciyim ... evet guzel olurdu boyle makinalarla sinirlari zorlamak ama uygulamada haliyle pekde gercekci degil en azindan esdeger makinalara sahip grup olusturabilmek ... bende Defender var ama ciddi sinirlamalar oluyor .. unimog dahil ( sizin bu makinalar haric) beklentileri tam karsilayacak makina pekde yok ... simdilerde 4 x 4 arazi performansi cok guzel vede konforlu traktorler var ..eger sehir ici ve asfalt yoldaki hizlarida makul olsaydi cidden dusunurdum ...
keyifli paylasimlar / Selam
Karsilasmis olma ihtimalimiz epeyce az ( uzun yillar BDT ulkelerinde bulundum .. ) yinede meslekdasiz demekki bu guzel ... gerisi fani seyler sonuctakasey' Alıntı:Ertuğrul Bey,
Selamlar.Ben şantiyeci değilim ancak şantiyelerde çok zamanım geçti.Türkiye'nin çoğu yerindeki şantiyeleride bulundum.Bu makinaları satan şirketde yedek parça müdürlüğü yapıyorum.
Siz nerelerde çalıştınız belki karşılaşmışızdır.