figo' Alıntı:Atilla abi bizde sıraya girdik ;D ;D ;D
Zakof' Alıntı:Konu dışı olacak ama , bir göründün, bir yok oldun Ömer. Daha fazla özletmeden atla şu Sorentoya katıl gezilere.
Bekliyoruz, görüşmek üzere.
VARHUB' Alıntı:Fatih, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin. İşte bu böyle birşey, kimi virüs bulaşmış der, kimiyse bunların balatalar sıyırmış abi, der. Sonuçta bu keyfi bir defa tattın mı bir daha ayrılamazsın, benimki gibi sıfır arabayı sattırır, ikinci el araba aldırır bu meret.
Haa bir konu daha var, öyle hemen herkesin gazına gelme, öyle ailemizi çoğaltalım falan filan....
Gel bir seferde benim ZJ'de co-pilotluk yap, hatta sen kullan, ondan sonra kararını ver ;D ;D ;D
VARHUB' Alıntı:Fatih, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin. İşte bu böyle birşey, kimi virüs bulaşmış der, kimiyse bunların balatalar sıyırmış abi, der. Sonuçta bu keyfi bir defa tattın mı bir daha ayrılamazsın, benimki gibi sıfır arabayı sattırır, ikinci el araba aldırır bu meret.
Haa bir konu daha var, öyle hemen herkesin gazına gelme, öyle ailemizi çoğaltalım falan filan....
Gel bir seferde benim ZJ'de co-pilotluk yap, hatta sen kullan, ondan sonra kararını ver ;D ;D ;D
.com' Alıntı:Arkadaşlar Muratın ZJ yi çamurladınız da ne zaman yıkıyoruz onu tekila ile ;D ;D ;D bir de hiç resmini göremedim birisi onun resmini gözüme sokabilirmi![]()
VARHUB' Alıntı:1. Yaşasın ZJ kardeşliği ;D
2. Abi emrin olur ne zaman istersen yıkarız ;D ;D
3. Kendimi doğru yolu bulmuş, aydınlanmış gibi hissediyom ;D ;D ;D
Ha bir de foto demişsin, gerçi çoktan görmüşsündür ama işte bu;
msmt' Alıntı:Abi suzukicileri buraktığından beri fotolara çıkmıyor, nedendir bilinmez makinasınıda evde unutmuş ;D ;D ;D
VARHUB' Alıntı:Mustafa suzuki mi ??? o da ne ;D
Elbet birgün senide aramıza katacağız ;D ;D ;D
(Nasıl ama, yeterince fanatik olmuş muyum?)
figo' Alıntı:ZJ ler çoğalıyor hayırlı olsun abiciğim aman bunu yüzdüriyim deme ;D
VARHUB' Alıntı:Mustafa suzuki mi ??? o da ne ;D
Geçmişe mazi derler![]()
Elbet birgün senide aramıza katacağız ;D ;D ;D
Yaşasın ZJ kardeşliği ;D ;D ;D ;D
(Nasıl ama, yeterince fanatik olmuş muyum?)
ssbman' Alıntı:Abi uzatmaya gerek yok , Bkz. Ruhsat
Discovery JEEP
PAJERO JEEP
Grand Vitara JEEP
Devlet durumu özetlemiş ;D Bize laf düşmez
Yalnız dikkat az sonra Kraliyet kuvvetleri ve Kamikazeler baskın verebilir .![]()