Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,433
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

VARHUB' Alıntı:
Ey ahali duyduk duymadık demeyin, bu bir savaş ilanıdır ;D ;D Demek ben mangalı yaparken capon çetesi elemanları benim aslanlar gibi istirahat eden ZJ'mi çekmeye çalışmışlar haaa :mad: :mad: :mad: utanmadan bir de fotolamışlar haaa :eek: :eek: :eek: Ulayn bir santim bile yerinden oynatamamıışsınız beee , üçünüz kafa kafaya bağlayın ancak çekersiniz beee ;D ;D ;D Çeyrek porsiyonlar (Tolga ve Mustafa) ;D ;D ;D

Yaşasın ZJ kardeşliği ;D ;D ;D
/quote]

Amerikalı arslana uyurken bile , Japon kedilerinden 3-5 tanesinin vız geleceğini tekrar ıspatlamışsın ama, senii bu gezide yanlız bıraktığım için üzüntüm geçmiş değil Murat. ;D ;D ;D ;D

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

yavuz abi suburban olmuş maşşalah yanlız bizdemi sorun var suburbanlardamı anlamıyorum sürekli batıyoruz ;D ;D ;D ;D büyük ihtimal bizde gaza getiriyor makinalar insanı hurrr hurrrr ;D ;D ;D

arkaya % 100 kilitide taktımmı tam olur.

Bülent abi gece sağ salim gelmenize sevındım

senın araçta biraz daha zorlasan kaya tırmanışı yapıcaktı çok güzeldi.

jan' Alıntı:
Bülent abi gece sağ salim gelmenize sevındım

senın araçta biraz daha zorlasan kaya tırmanışı yapıcaktı çok güzeldi.
İyi dileklerin için teşekkürler seni yeniden görmek güzeldi

Bolçamurlu güzelbir gün geçirdik.Tekrarı için çok beklemeyiz umarım.

070320101150.jpg

070320101151.jpg

HPIM2508.jpg

HPIM2517.jpg

HPIM2553.jpg

Bağzı resimleri 2 defa eklemişim kusurabakmayın.

güzel arkadaşlığınız ve etkinliğinizde bizlerede yer verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim

uyuduk uyandık :smiley: artık birazda biz resim paylaşalım :D[attachment=1]büyük bir hevesle ankara yolundayken

S7300604.jpg

S7300608.jpg

S7300615.jpg

Çok çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş anlaşılan. Mustafa kardeşim benide davet etmişti sağolsun, malesef çalışıyordum. Geçen sefer karanlıkta gittiğimiz yolları gündüz gözüyle görmeyi çok isterdim. Bol bol resim ve video bekliyoruz, paylaşım için teşekkürler

bunlarda Yiyenbilir köşesi :D

S7300618.jpg

S7300619.jpg

S7300620.jpg

S7300621.jpg

S7300622.jpg

yiyenbilir köşesi devam :D :smiley: :p

S7300623.jpg

S7300624.jpg

S7300625.jpg

S7300626.jpg

S7300628.jpg

kokteknik' Alıntı:
kafa kafaya vermişler yemeği yilelim de bir güzel çay içelim diyorlar ;D

Sende çay sırasına girmiştin ;D yemeği biran önce yesinler diye bakıyordun ;D ;D ;D
Bülent dağdaki çayın tadını başka bir yerde bulamıyorum neden ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR