jan' Alıntı:benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda![]()
gitti güzelim lastik![]()
.com' Alıntı:Can geçmiş olsun
Saol Ozan aksilik işte oynama alanına gelırken oldu işte mangaldan hemen snr neyse ;D ;D ;Dozanyur' Alıntı:geçmiş olsun can
meltemtolga' Alıntı:necmi abi makina bizdeydi de belli olsun istedim))))))
ozanyur' Alıntı:benim hiç haberim olmadı yeni duyuyorum
arsamax' Alıntı:Herkese Merhaba,
Bizde daha yeni geldik. Ufuk abinin dediği gibi gezide herşey vardı ve muhteşem bir gezi oldu. Araçlarla çamura daldık, kaldık, çıktık, kurtarıldıkÇok güzel bi ateş yaktık, yemeklerimizi yedik ve en son güzel bir rotayla Ankara'ya dönüş yaptık. Bende çok güzel fotolar ve video var ama maalesef fotoğraf makinasından bilgisayara atmayan yarayan kablo ofisimde olduğu için ancak sabah atabileceğim. İlk gezim olmasına rağmen gerçekten çok eğlendim; hepinizi tandığıma çok memnun oldum, arkadaşlığınız ve sıcakkanlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Ufuk abi battığım yerden çıkmamdaki yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.
Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle,
Cenk
arsamax' Alıntı:Çok geçmiş olsun Can, hemde çok alakasız bir yerde oldu yaa...Boşver hiç sıkma canını, allah beterinden saklasın...
ulusotomotiv' Alıntı:ufuk abi yakında eskişehire gideceğiz bin trene gel abi jeeple gelme şehir içi gezi düşünüyoruzda ))
meltemtolga' Alıntı:necmi abi makina bizdeydi de belli olsun istedim))))))