Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,006
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

.com' Alıntı:
Kaptan hoşgeldin yediğiniz içtiğiniz sizin olsun resimleri kim çekti ferdaneyse vahki vah bize bir hafta resim neyim olmaz gayri ;D ;D ;D
Yapma Necmi Abi,beni tanımayanlar yazdıklarından gerçekten geç ekleyen biri olduğumu sanacaklar :smiley: ....Dün gece yükleyemedim ama bugün işlerden fırsat bulursam gündüz eklemeye başlayacağım...Çok güzel bir etkinlikti,offroadun ne olduğunu bu sefer tam olarak anladım...Benim çekik gözlü japon kore uafk tepek olmasına rağmen gayet iyi idi...

Etiketler

Cenk bey selamlar ,

Evet bahsettiğim gibi bir cihaz bu durumda . Aman diyim , Ruhsatsız Silah taşısanız ... O derece ...

PMR da kullanamazsınız . PMR Step Aralıkla 6.25 Khz olduğundan frekanslara oturmaz . Kayık kalacağından çok yakından biraz birşeyler yapılsada biraz uzaklaşınca kullanılamaz hale gelir . Ayrıca PMR frekansına gelse de tüm band açık bir cihaz sonuçta ...

Sizin Lisansınız KMT anladığım kadarıyla . Sadece Ruhsatlı Deniz Telsizlerini kullanabilirsiniz ;) Üstelik Deniz Telsizi VHF Sizdeki UHF tamamen ayrı cihazlar yani . :smiley:

Özetle o cihazı kullanmanızı ne teknik ne yasal açıdan kesinlikle tavsiye etmem . Piyasada satılan herhangi bir PMr işinizi rahatlıkla görecektir . Çok pahalı modellere kaçmanıza gerek yok hemen hemen hepsi aynı işi yapar .

İlerde Gezilere ve etkinlklere katılmayıda istiyorsunuz gördüğüm kadarıyla . Bununiçinde idela tercih CB (Halk Bandı) olacaktır .

Siz Forumun ilgili kısmını biraz tarayın aklınıza takılanları orada sorun olmazsa . Konuyu karıştırdık ;)

Saygılar , Selamlar ...

jan' Alıntı:
benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda :eek: :eek:

gitti güzelim lastik :mad:

Geçmiş olsun Can.

Güzel bir etkinlik oldu,soğuk ve yağışa aldırmadan ateş bile yandı ve mangal yapıldı....Dün gece eve geç geldiğim için ekleyemedim ama gün içinde işlerden fırsat buldukça merakla beklediğiniz resimleri paylaşacağım...

ferdane gül' Alıntı:
Güzel bir etkinlik oldu,soğuk ve yağışa aldırmadan ateş bile yandı ve mangal yapıldı....Dün gece eve geç geldiğim için ekleyemedim ama gün içinde işlerden fırsat buldukça merakla beklediğiniz resimleri paylaşacağım...

senin resimlerde torpilli mi ferdanecim:smiley:)))))))

meltemtolga' Alıntı:
senin resimlerde torpilli mi ferdanecim:smiley:)))))))
EE tabii,torpilli resimlerde var ama ben olabildiğince herkesi ve özellikle isteyenleri çekmeye çalıştım ama gene batarya azizliğine uğradım,en kısa zamanda alacağım....

Ekinliğimize katılım yapan bütün Gezenbilir Dostlarıma tek tek ve çok çok teşekkürler ediyorum, Havanın soğuk ve yağışlı olması hiç birimizi etkilemdi ve son derece coşkulu olarak, farklı bir parkur ile etkinliğimizi sorunsuz olarak tamamladık. Akşam internetim yoktu o nedenlede mesaj yazamamıştım, gecikmeden dolayı kusuruma bakmayın lütfen..

Selamlar

Katılım yapan arkadaşlarımız

01- Mustafa TEZEL ( 3 Kişi ) Suzuki Vitara
02- Zerrin Yiğiter ( 1 Kişi ) Araç Yok
03- Mehmet Emin Aydın ( 1 Kişi ) Mercedes GD 300
04- Eren BALABAN ( 3 Kişi ) Jeep CJ-5
05- Ozan yurdakul ( 2 Kiş i) jeep cj 5
06- Tolga ve Meltem ( 2 Kişi ) Suzuki G.Vitara
07- Can Pektaş ( 1 kişi ) Hyundai Galloper
08- Kerem Hadımlı ( 1-2 kişi) Niva
09- UfukOzkan ( 2 Kişi ) CJ6
10- Cenk Özatay (3-4 kişi) Mercedes GE230
11- Sedat Gümüşsoy ( 4 Kiş i) L200 Ankara
12- Abdullah Keskin ( 2 kiş i) Cherokee Country
13- Ferdane Gül ( 3 kişi ) Daihatsu Terios
14- Kezban Ganjavi 3kişi Sütçübeygiri
15- Alfonse ( 1 Kişi )
16- Ahmet Küçükdemir ( 2 Kişi) Range Rover
17- Kerim Alöç (1 Kişi) Japon ;D
18- Barış binek araç Off-Roada yetişemedi ve katılamadı..

ferdane gül' Alıntı:
EE tabii,torpilli resimlerde var ama ben olabildiğince herkesi ve özellikle isteyenleri çekmeye çalıştım ama gene batarya azizliğine uğradım,en kısa zamanda alacağım....

ama senzaten grubumuzun fotobilirisin :smiley:))) o yüzden herkesçekmek senin işin:smiley:)))) ben öyle adlettim şimdi kendime:smiley:)))bu arada sana toplanıp bi batarya almak lazım :smiley:)))))bütün cefayı sen çekiyorsun ( resim olarak:smiley:))) yanlışmıyım:smiley:)

Gelecek çok fotoğraf var Cihan, belki video bile vardır, umarım hemen yüklemeye çalışır arkadaşlarımız :smiley:

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar başka resim yokmu , hepsi bu kadarmı ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Arkadaşlar düzenleyen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok keyifliydi. Gerçi geç katıldım erken ayrıldım ama...
Bu arada çok istememe rağmen hem range in arıza durumu hem de yeni ev işlerinin yoğunluğundan ben katılamıyordum. Ama Eren'in katılım listesine yazdığı 3 kişiden birinin ben olduğumu bana cumartesi söyleyince, ben de ayıp olmasın diye işlerimin bir kısmını sıkıştırıp bir kısmını erteleyerek bir görüneyim en azından dedim.
Dönüş yolu için de arabam uygun olmadığından sizlere katılamadım.
Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum...

Fotolar geliyoorrr...

DSC02329.jpg

DSC02331.jpg

DSC02332.jpg

DSC02334.jpg

DSC02335.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.