Gezenbilir Ankara Grubu Eymir Bağevi Buluşması (26 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,563

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
Herkese merhaba pazar günü yaptıgımız Eymir gölü etkinliğinin yorumlarını buradan paylaşacağız

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Eymir Bağevi Buluşması (26 Temmuz 2009)

Çiğdemcim güzel bir gün oldu, teşekkür ederiz.Yeni yaşın sana uğurlu gelsin...

Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu: 26 Temmuz 2009

herkese merhaba dün yaptıgımız Eymir gölü etkinliğini benimle paylaşan sevgili EREN, HÜLYA, MURAT, GÜLAY KUBİLAY ve Hülyanın o süper ikili MUHTEŞEM çocuklarına teşekkür ederim. Aslında ben normal bir etkinlik olsun istedim ama canım EREN veHÜLYA sağolsun bunu bir doğum günü çocugu muhabbetine çevirdiler :D onlara çok teşekkür ederim bu güzel günü yaşattıkları için bana.

hiç birimiz fotograf çekmedik aslında neden bende bilmiyorum. siteye koyacak fotoğrafımız olmasada ne kadar güzel geçtiğini cümlelerle analtabiliriz umarım. Göle nazır Kamelyamızda oturuken bi süre sonra üzerimize düşen güneşin batışıyla o güzel esintinin bizlere ceee dedi. Ferahlık ve mayışma üzerimize çöktü. garson abilerimizle aramızda oluşan muhabbetde ayrı bir ilginçti. Masamıza olabildiğince ilginç isteklerimizi getiririken önce bi şaşkın şaşkın baktılar. sonrasında bu isteklere alışıp muhabbeti sardırdılar bizimle.

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Eymir Bağevi Buluşması (26 Temmuz 2009)

Hülyacığım asıl size teşekkür ederim doğumgünüm geçmiş olmasına rağmen bu günü doğumgünümmüş gibi benimle kutladınız ve ben yeni yaşa siz canlarımla girdiğimi düşünüyorum ve yeni yaşa inan çok şanslı ve iyi girdiğimi düşünüyorum gezenbilir ailesi ve sizinle girdiğim için :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri