Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,618
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Çapraza gelmediği sürece yeterli performansı ;D ;D ;D
Bence performanstan ziyade parça kırmadan gezilerden dönmesi önemli...Gerçi arka kilidi kontrol ettiremedim halen, kırmış olabilirim ;D

Etiketler

tebrikler çok güzel etkinlik olmuş..discovery-v8 i ayrıca tebrik ediyorum çok güzel performans.arabanın hakkını vermek diye buna denir..

Umut un arabayı bir süre kullandım, zaten toyatanın kalbimde herzaman ayrı bir yeri var, çok tarafsız bakamıyorum ama lokum gibi arazi aracı , biraz arkası fazla uzun birde adamakıllı kilitle azıcık büyük lastik şart bence, Beton kanalda lastiler dibe deymeden oturdu, çaprazdada arka kilit koyverdi, onun haricinde genel performansı çok iyiydi.

Vinç ve vinç tamponlarını dün bolca test etme şansı bulduk, warn tamponlar T-max vinc alnının akıyla her görevi kusursuz yerine getirdi.

Bir hilux 4x4 birde enduro birarada bence süper olur.

Selamlar

Sevgili Arkadaşlarım, şimdi öğrenmiş olduğum üzücü haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.Mustafa Abimiz ( Musrafa Kemal Güner (MKG) ) sevgili annesini kaybetmiştir... Başsağlığı mesajlarınızı lütfen vereceğim linke atınız, teşekkür ederim..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2802.new#new

Gelin vx 80 alalım,doğru yolu bulun,Toyota iyidir,kan yapar,üzmez,ekmek+aş istemez,tamirci bilmez,salon solomanje off-road yaparsınız.Daha nediyim artıııııııııııııkkkkkkkk. ;D ;D ;D

sadi' Alıntı:
tebrikler çok güzel etkinlik olmuş..discovery-v8 i ayrıca tebrik ediyorum çok güzel performans.arabanın hakkını vermek diye buna denir..

Teşekkürler, Plastik arka tampon köşeleri hariç hiç parça bırakmadan geri döndüm, beni hiç üzmedi. Ama daha bu bitmemiş hali, bittiğinde beni tatmin etmeyecek diye korkuyorum, arda bir kalmazsak pek zevk vermeyecek ;D

Bu gezide kalmayı becerdim fotolar gelince daha net görünür, kaldığım yeri tek deneyen ve geçen 38 " lastikli CJ idi , vinçleme yaptığımız için onuda ben göremedim, inşallah birilerinde fotoları vardır.

Mavi CJ gezinin gözdesiydi, Diğer CJ lerde güzeldi ama onun yanında yavru gibi kalmışlardı ;D

tugsan75' Alıntı:
Gelin vx 80 alalım,doğru yolu bulun,Toyota iyidir,kan yapar,üzmez,ekmek+aş istemez,tamirci bilmez,salon solomanje off-road yaparsınız.Daha nediyim artıııııııııııııkkkkkkkk. ;D ;D ;D

Doğrudur Tuğsan haklısın ama deneyecek araçlar henüz bitmedi, Hepsini deneyip en son hangisi en iyisi ona ozaman karar vermek istiyorum, Şimdilik VX80 1. sırada.

Selamlar

Bizim içinde çok keyifli,çok eğlenceli bir gündü.emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
diğer etkinliklerde görüşmek ümidi ile..

Yine müthiş bir gezi yapmışsınız. Aranızda olamadığım için çok üzüldüm.

Can özür dileyerek, iki mesaja resimleri böldüm, son kısımları görünmüyordu, Ellerine sağlık harikasın.

yavuz abi Masum amma iyi iş çıkarmış yaa fotoğraf olayında ;D
bu arada bir cruiser cı olarak ben, ilk defa başka bir motora "1 tane olmalı" dedim ;D sahiden bambaşka bir keyiftir..
yavuz abi bir atv planım benim de var biliyorsun ;D ucuza bağlayalım biyerden 2 tane ;D

mükemmel fotoğraflar için, çeken ve bizimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.hakikaten müthiş kareler..

Akşam Akşam suzuziki vitara JLZ drift ( Şoför : Nazif Ayvazoglu Nickname : nazifayvazoglu)