Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
byseyyah' Alıntı:
Yavuz abi çift kabini sadece motorunu taşımak için mi istiyorsun. Senin gibi tecrübeli bir gözle toyota'nın arazi performansı nasıl. Yani benim hilux'un üzerinde çalışmaya değermi. Tabiki umutcelikel de yorum yapabilir.
byseyyah' Alıntı:
Yavuz abi çift kabini sadece motorunu taşımak için mi istiyorsun. Senin gibi tecrübeli bir gözle toyota'nın arazi performansı nasıl. Yani benim hilux'un üzerinde çalışmaya değermi. Tabiki umutcelikel de yorum yapabilir.
Umut un arabayı bir süre kullandım, zaten toyatanın kalbimde herzaman ayrı bir yeri var, çok tarafsız bakamıyorum ama lokum gibi arazi aracı , biraz arkası fazla uzun birde adamakıllı kilitle azıcık büyük lastik şart bence, Beton kanalda lastiler dibe deymeden oturdu, çaprazdada arka kilit koyverdi, onun haricinde genel performansı çok iyiydi.
Vinç ve vinç tamponlarını dün bolca test etme şansı bulduk, warn tamponlar T-max vinc alnının akıyla her görevi kusursuz yerine getirdi.
Bir hilux 4x4 birde enduro birarada bence süper olur.
Teşekkürler, Plastik arka tampon köşeleri hariç hiç parça bırakmadan geri döndüm, beni hiç üzmedi. Ama daha bu bitmemiş hali, bittiğinde beni tatmin etmeyecek diye korkuyorum, arda bir kalmazsak pek zevk vermeyecek ;D
Bu gezide kalmayı becerdim fotolar gelince daha net görünür, kaldığım yeri tek deneyen ve geçen 38 " lastikli CJ idi , vinçleme yaptığımız için onuda ben göremedim, inşallah birilerinde fotoları vardır.
Mavi CJ gezinin gözdesiydi, Diğer CJ lerde güzeldi ama onun yanında yavru gibi kalmışlardı ;D
Doğrudur Tuğsan haklısın ama deneyecek araçlar henüz bitmedi, Hepsini deneyip en son hangisi en iyisi ona ozaman karar vermek istiyorum, Şimdilik VX80 1. sırada.
yavuz abi Masum amma iyi iş çıkarmış yaa fotoğraf olayında ;D
bu arada bir cruiser cı olarak ben, ilk defa başka bir motora "1 tane olmalı" dedim ;D sahiden bambaşka bir keyiftir..
yavuz abi bir atv planım benim de var biliyorsun ;D ucuza bağlayalım biyerden 2 tane ;D