Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,754
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Zerrin hanım koyun fotolarıda görelim kendimizi.Bende sabırsızlanıyorum.Valla muhteşem bir gündü.hayatımda bu kadar çok mutlu olmadım.Bütün kurtlarımı döktüm.Bu gazla bir sonraki geziye kadar giderim.Teşekkür ederim size ve de bütün ekibe.

Etiketler

Sevgili Zerrin etkinliğin keyifli geçmesi benide çok mutlu etti, sağlık olsun gönlüm sizinleydi :smiley:

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar, son derece leyifli, sorunsuz, bol atraksiyonlu, vinçlemeli, batmalı ve bol bol çamur içinde geçen bir etkinlik yaşadık... Katılan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum..Hepside muhteşem pilotlardı :smiley: Mustafa Abicim senin kulaklarını hep çınlattık :smiley:

arkadaşlar fotografları sabırsızlıkla bekliyoruz

Hoş geldiniz etkinliğiniz yorumlarda anlaşıldığına göre etkinliğiniz güzel geçmiş.. Hadi canım yükleyin şu resimleri sonra temizlenirsiniz biz böylemi yapıyorduk...

Buyrun bu yeterli mi?Zerrin abla galiba senden hızlı davrandım

Fotoğraf691.jpg

Arkadaşlar her 2 taraftanda aldığım duyumlara göre İzmir grubuda Ankara grubuda bugün bol batmalı çıkmalı,zorlu mücadeleli,fecii atraksiyonlu birer off-road geçirmişler ;D

Metehan, eline sağlık :smiley: Dakka bir gol bir şeklinde olan 3G Mercedesin battığı andan görüntü arkadaşlar ..

geldik geldik de bi fotoğraf makinasını bulmak gerek ilk önce :smiley:

Bir konu benim çok dikkatimi çekti.Bu mercedes battıktan sonra faaliyetlerden çekildi gibi geldi bana yanılıyormuyum?

bende çok fotoğraf yok, video var bol bol, ama onları yarın yüklerim :smiley:

img1764re5.jpg

img1776do9.jpg

img1778ck4.jpg

img1788bh0.jpg

img1789qx3.jpg

süperdi, uzun zamandır bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum
fotoğraflarda süper oldu sanırım, sabırsızlıkla bekliyoruz
özellikle bir ara uğrayıp giden arkadaşlarımın yüz ifadelerini hayatım boyunca unutamıycam

Bu da yarıya kadar suya batmıştı.(bizim araç ilk kurtarma)

Fotoğraf681.jpg

Kerem videoları bekliyoruz :smiley:

Daha bende 120 resim 12 tane de video var ama bu günlük benden bu kadar çok yoruldum.Uyumaya gidiyorum.Pilim bitti,azıcık şarj olmam lazım.Yarın okul var.Size de iyi akşamlar.Bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere.

Metehan Ankara Grubumuzun en genç offroadcusu, babasını alıp geldi ve müthiş co-pilotlotluk yaptı, sevgiler Metehancım :smiley:

15022009048.jpg

Sabah saat 10.00 da Carrefour önünde buluştuğumuz arkadaşlarımızla grup fotoğrafı aldık, sanırım 12 araç direk Güvenç Göletine gitmişti, fotoğrafta o arkadaşlarımız göremiyoruz..

15022009017.jpg

15022009018.jpg

15022009019.jpg

15022009020.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.