Hüseyincim benim aracım 17 jant, tavanı merdivene çıkarak yıkadım..TA2SL' Alıntı:Tabiki Suzukiler biraz alçak kalıyor Land Rovere göre
hele bizim lastikler 235/85/16 olunca kolayca aracın her yerine ulaşılıyor
yükseltiye gerek kalmıyor bizdeki sorun tavan yıkamada yaşanıyor
yakında 285/75/16 lastikler sipariş ettik asıl işimiz o zaman kötü.
ozanyur' Alıntı:ben tepeden tırnağa eve çamurla gelince annem beni kapıda şöyle bir süzdü, önce bi tanımamazlıkdan geldi ama ben bekarlık soyismine kadar sıralayınca mecbur kaldı eve aldı ;D
ceranus' Alıntı:Deryacım iyi ki geldin, her zaman bekleriz canım![]()
Ne demek Derya,asıl biz herşey için hepinize teşekkür ederiz.Zaten gezinin en çok memnun kaldığım yanlarından biride ekip ruhuydu.Sizlerle takım olmak harikaydıderya06xx' Alıntı:arkadaşlar geçte olsa burdan herkese teşekkür etmek istiyorum.başta Zerrin olmak üzere başından beri gözümüze kestirdiğmiz aracına bizi kabul edip off- road keyfi yaşatan Ufuk ve Hakana, ateşi yakıp sabahtan akşama kadar bize mangal yaparak karnımızı doyuran Fatihe kamp alanına gitmemizi sağlayan Ali ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..Gerçekten çok keyif aldığım bir etkinlik oldu.bol çamur ,çamura saplanan araçlar ,kurtarmaya çaılışrken kendileride yine çamura saplananlar ;D v.s.gerçekten görülmeye değerdi..yeni bir etkinkilkte tekrar görüşmek üzere..
cidowsky' Alıntı:valla ozan ben aracı olmayan biri olarak o tepeden tırnağa çamurlu halimle bide metro macerası yapmam gerekseydi halim ne olurdu bilmiyorum hayır hadi yalvar yakar aldırırdık kendimizi metroyada o yolcuların bakışlarını hayal edebiliyormusunben bunları göze alarak geliyorum o etkinliğe allahtan fatihe burdan binlerce teşkkür ediyorum bu sefer metro olayından yırttım beni kapımın önüne kadar bıraktı sapolsun
![]()