Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,020
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Hehehehehe Yavuz, çok yorulmuştum senin Diconun normal halini karıştırmışım ben ;D ;D ;D

Etiketler

TA2SL' Alıntı:
Tabiki Suzukiler biraz alçak kalıyor Land Rovere göre
hele bizim lastikler 235/85/16 olunca kolayca aracın her yerine ulaşılıyor
yükseltiye gerek kalmıyor bizdeki sorun tavan yıkamada yaşanıyor
yakında 285/75/16 lastikler sipariş ettik asıl işimiz o zaman kötü.
Hüseyincim benim aracım 17 jant, tavanı merdivene çıkarak yıkadım..

Ya benimki gibi altı kapalı bir araç yıkadınızmı.?
elimde el feneri akrobasi harekerleri yaparak tabancayı bir yerlere sokuyorum,sonrada aç komutuyla yıkamacı suyu açıyor,
sonra kapatıp fenerle yeni boşluk aranıyor,ve bu böyle sürüp gidiyor.;D

akşam evde botlarımda kalan çamurları yıkamak için yarım saat uğraştım, hala çamur var

bende pazar günü eve geldiğimde ne kadar çamurlu şeyvarsatozlukayakkabı mont gibi attım küvete. pazar günü o yorgunlukla yemedi yıkamak :D dün yıkadım botu tozlugu mont hala bekliyo silinmeyi :D

ben tepeden tırnağa eve çamurla gelince annem beni kapıda şöyle bir süzdü, önce bi tanımamazlıkdan geldi ama ben bekarlık soyismine kadar sıralayınca mecbur kaldı eve aldı ;D

arkadaşlar geçte olsa burdan herkese teşekkür etmek istiyorum.başta Zerrin olmak üzere başından beri gözümüze kestirdiğmiz aracına bizi kabul edip off- road keyfi yaşatan Ufuk ve Hakana, ateşi yakıp sabahtan akşama kadar bize mangal yaparak karnımızı doyuran Fatihe kamp alanına gitmemizi sağlayan Ali ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..Gerçekten çok keyif aldığım bir etkinlik oldu.bol çamur ,çamura saplanan araçlar ,kurtarmaya çaılışrken kendileride yine çamura saplananlar ;D v.s.gerçekten görülmeye değerdi..yeni bir etkinkilkte tekrar görüşmek üzere..

Bu arada Çiğdemcim sana da çok teşekkürler.tozluk için.bende kalmış canım :smiley:bi dahaki karşılaşmamızda veririm işşallah...

Ozan, çamur konusunu çok güzel özetlemişsin ;D

ozanyur' Alıntı:
ben tepeden tırnağa eve çamurla gelince annem beni kapıda şöyle bir süzdü, önce bi tanımamazlıkdan geldi ama ben bekarlık soyismine kadar sıralayınca mecbur kaldı eve aldı ;D

Deryacım iyi ki geldin, her zaman bekleriz canım :smiley:

valla ozan ben aracı olmayan biri olarak o tepeden tırnağa çamurlu halimle bide metro macerası yapmam gerekseydi halim ne olurdu bilmiyorum hayır hadi yalvar yakar aldırırdık kendimizi metroyada o yolcuların bakışlarını hayal edebiliyormusun :D ben bunları göze alarak geliyorum o etkinliğe allahtan fatihe burdan binlerce teşkkür ediyorum bu sefer metro olayından yırttım beni kapımın önüne kadar bıraktı sapolsun :D

önemli değil deryacığım :D yaza kadar yolu var :D

yahu ne dert olaxak 3 kuruşluk şey :D

derya06xx' Alıntı:
arkadaşlar geçte olsa burdan herkese teşekkür etmek istiyorum.başta Zerrin olmak üzere başından beri gözümüze kestirdiğmiz aracına bizi kabul edip off- road keyfi yaşatan Ufuk ve Hakana, ateşi yakıp sabahtan akşama kadar bize mangal yaparak karnımızı doyuran Fatihe kamp alanına gitmemizi sağlayan Ali ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..Gerçekten çok keyif aldığım bir etkinlik oldu.bol çamur ,çamura saplanan araçlar ,kurtarmaya çaılışrken kendileride yine çamura saplananlar ;D v.s.gerçekten görülmeye değerdi..yeni bir etkinkilkte tekrar görüşmek üzere..
Ne demek Derya,asıl biz herşey için hepinize teşekkür ederiz.Zaten gezinin en çok memnun kaldığım yanlarından biride ekip ruhuydu.Sizlerle takım olmak harikaydı :smiley: Beraber battık biz bu yollarda,beraber saplandık balçık çamurda ;D ;D ;D

metroyu düşünemiyorum başlı başına bir macera
metro inşaatında çalışıyomuş gibi ;D

cidowsky' Alıntı:
valla ozan ben aracı olmayan biri olarak o tepeden tırnağa çamurlu halimle bide metro macerası yapmam gerekseydi halim ne olurdu bilmiyorum hayır hadi yalvar yakar aldırırdık kendimizi metroyada o yolcuların bakışlarını hayal edebiliyormusun :D ben bunları göze alarak geliyorum o etkinliğe allahtan fatihe burdan binlerce teşkkür ediyorum bu sefer metro olayından yırttım beni kapımın önüne kadar bıraktı sapolsun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR