Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
ben güzel yerler bulucam onlar izin vermezse başka yer var gidp fotoğraflarını çekiyim, kayak merkezi taraflarında bol çamurlu ağaçlık bir yer biliyorum ulaşımıda çok kolay
ben uygun bir zamanda gider fotoğraflarım
off road parkuru olarak akyurt da var, izin gerektireceğini pek düşünmüyorum
yakın bir zamanda gezip fotoğraflarım
aslında kıbrıs köyünün yaylası var çok güzel bir yer 1 yıldır gitmedim, gökdelen falan dikmedilerse güzel bir yer ;D
şimdilik iki fotoğraf ekleyim sonra yeni fotoğraflar çekerim
arkadaşlar gezi çok güzel olmuş çok eğlenceli olmuş fkat videolarda dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum..niva ve cherokee ve cj-5 batan mavi landı çekerken bazı arkadaşlar halatın üstünden karşıya geçiyorlar..çok dikakt etmek gerekir allah korusun...
yok ereninkiydi sanırıım, girmediği yer kalmadı. ben memnundum çamurlu çamurlu ama bugün binerken ellerim ve montum çamur olunca mecburen yıkattırdım. ;D
serkann' Alıntı:
arkadaşlar gezi çok güzel olmuş çok eğlenceli olmuş fkat videolarda dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum..niva ve cherokee ve cj-5 batan mavi landı çekerken bazı arkadaşlar halatın üstünden karşıya geçiyorlar..çok dikakt etmek gerekir allah korusun...
korktum izledim bir daha videoları da
nivada karşıya geçerken niva çekemiyordu, mola gibi bi andı napıcaz diye (1.7 motoru yetmiyor böyle aksiyonlara tabi )
cj5'te atlayanlardan emin olamadım ama onda da cj5 çekmiyor sanırım, çekmeyi deniyor, duruyor (durma anı çok yok görüntüden çıkıyor), insanlar telin üstünden atlarken o da geriye yanaşıyor
serkann' Alıntı:
zincirin kopması kurşun gibidir bilirsiniz..ben işim gereği sürekli çelik halat ve zincirler ile iç içeyim..nasıl birşey olduğunu bildiğim için çok korkuyorum..mümkün olduğunca bez kullanmaya çalışıyorum...gerekirse araç çekmeyi bırakıp çevresi boşaltılmalı..
Sanırım çamura bata çıka en çok zevk alanlardan biride can oldu.O kadar sefanın sonunda bide temizleme cefası çekecek artık.Kemik gibi olmuştur üstündekiler valla