Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,020
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

valla ben çok eğlendım süperdı ama şu çamurları yıkamak başa bela olacak heralde
artık çıktığı kadar kalanlarda desen olur artık arabaya :D

Etiketler

Üzerinden atlamalar araç dururken yapıldı, yapılan tüm çekme işlemlerinde özellikle çok dikkatli olduk, her defasında çekme işlemi başlayacakken araçlardan uzaklaştık, hatta videolarda bu da farkediliyor, elbette kaza olmadan önlemek en önemli karardır, her türlü önlemimizi alarak sporumuzu yapıyoruz, ama daha çok dikkat etmek ten yanayım her zaman...

serkann' Alıntı:
arkadaşlar gezi çok güzel olmuş çok eğlenceli olmuş fkat videolarda dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum..niva ve cherokee ve cj-5 batan mavi landı çekerken bazı arkadaşlar halatın üstünden karşıya geçiyorlar..çok dikakt etmek gerekir allah korusun...

doga güzel gezi güzel daha neolsun paylaşım için teşekkürler

Gerçekten muhteşem bir gezi olmuş... Keşke ben de sizlerle olabilseydim demekten başka birşey gelmiyor elimden.. Umarım yakın zamanda benzer bir etkinlikte beraber olabiliriz...

Mühye taraflarında sizin eğlenebileceğiniz yerler yok. Paintball çevreleri zaten piknik için kullanılıyor, dümdüz bir alan. Arada koyun sürüleri de geçiş yapar. Paitball sahasının yanından tepeye doğru yol çıkar ama üst taraflar da tarladır.

Elmadağ taraflarını tavsiye ederim. Hatta karın kalkmasından sonra zirve bile yapabilirsiniz, pek zevkli oluyor:smiley: Çevresinde de gezilebilecek ve eğlenilebilecek pek çok yer var.Fotoğraflarını bulabilirsem atayım...

Ben Elmadağ'da Yarın, (21 Şubat cumartesi) zirve yapıcam. sanırım 1 metreye yakın kar olmalı. Daha önce çıktığımna kar kalındığı 40 cm falandı. Elmadağ'ın öteki tarafında Tekkeköy ve Kömürcü köy var. Bu iki yerleşim arasında off-road'a uygun bir dere yatağı olabilir. Ben bir kez geçtim ama o gözle bakmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum. Bu hafta o tarafa inemem o kadar vaktim yok. Pazar günü ise sakarbaşı'nda kar pikniğinde olacağım, kıskanabilirsiniz:smiley:

Yavuz bey şükür yok bir sey.Araçtaki hasarlar daha önce vardı.Ben kendimi o kadar kaptırmışken kimi duyarım ki :D :D
discovery-V8' Alıntı:
Kanal Demişken sana ve Erene yetiştimde Suzukiye yetişemedik (daha doğrusu sesimiz duyuramadık), o fena düştü kanala umarım ciddi bir hasar yoktur, Betonun şakası olmuyor, bende içine düştükten sonra durabildim .

suzikiyi severdim ama artık tapıyorum beni çok şaşırttı gezide

Ozan kardeşim hiç sorma.Eskiden jeep alacağım diye o site senin o site benim gezer vitaranın yüzüne bile bakmazdım.Ama çok büyük hata yapmışım.standart haliyle bile bu performansına bende hayran kalıyorum.Offroad dizaynı yapıldığında kim bilir nasıl olur.
ozanyur' Alıntı:
suzikiyi severdim ama artık tapıyorum beni çok şaşırttı gezide

nazif abi ben çok tuttum suzikiyi ve hala kanalın oraya nasıl çıktığını anlamadım
birde yükseltme ve mt lastik olsa sanırım alır başınızı giderdiniz

Nasip olursa yakın zamanda onlarıda yaptıracağım Ozancığım.Çamurda ,suda,dağda mutlu olduğum kadar hiç bir yerde mutlu olmuyorum.En azında özgür olduğumu hissediyorum.
ozanyur' Alıntı:
nazif abi ben çok tuttum suzikiyi ve hala kanalın oraya nasıl çıktığını anlamadım
birde yükseltme ve mt lastik olsa sanırım alır başınızı giderdiniz

Ozan bu arada benim yeğenimin de cj5 i var ama eksikleri çok .Bu konuda yardımcı olur isen sevinirim.Senin bildiğin yerler vardır.

şehrin sitersinden,gürültüsünden, kalabalığından kaçıp da doğayla baş başa olmak kadar güzel ne olabilirki
ben uzun zamandır hiç bir şeyden, bu pazarki geziden keyif aldığım kadar keyif almamıştım
umarım en kısa zamanda tekrarlayabiliriz

nazifayvazoglu' Alıntı:
Ozan bu arada benim yeğenimin de cj5 i var ama eksikleri çok .Bu konuda yardımcı olur isen sevinirim.Senin bildiğin yerler vardır.

tabi abi memnuniyetle, ne gerekiyorsa en uygun şekilde hallettiririz

Ozan gıyaben seni tanımama rağmen karşılaşmamız eve donüş yolunda oldu malesef.Daha önce dere yatağında falan birbirimizi bulsaydık benim beyaz Vitarayı denerdin.. Bir dahaki geziye Suzukiyi denersin artık.

erenatac' Alıntı:
Ozan gıyaben seni tanımama rağmen karşılaşmamız eve donüş yolunda oldu malesef.Daha önce dere yatağında falan birbirimizi bulsaydık benim beyaz Vitarayı denerdin.. Bir dahaki geziye Suzukiyi denersin artık.
süper olurdu, gerçekten merak ettiğim ve hayran kaldığım bir araç. iki arkadaşıma suziki almaya karar verdik bile :smiley:
belli olmaz belki bende toplanmamış bir cj 8 ve suziki alabilrim gidişat onu gösteriyor

Senin cj5 i satmayı mı düşünüyorsun?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR