serkann' Alıntı:arkadaşlar gezi çok güzel olmuş çok eğlenceli olmuş fkat videolarda dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum..niva ve cherokee ve cj-5 batan mavi landı çekerken bazı arkadaşlar halatın üstünden karşıya geçiyorlar..çok dikakt etmek gerekir allah korusun...
discovery-V8' Alıntı:Kanal Demişken sana ve Erene yetiştimde Suzukiye yetişemedik (daha doğrusu sesimiz duyuramadık), o fena düştü kanala umarım ciddi bir hasar yoktur, Betonun şakası olmuyor, bende içine düştükten sonra durabildim .
ozanyur' Alıntı:suzikiyi severdim ama artık tapıyorum beni çok şaşırttı gezide
ozanyur' Alıntı:nazif abi ben çok tuttum suzikiyi ve hala kanalın oraya nasıl çıktığını anlamadım
birde yükseltme ve mt lastik olsa sanırım alır başınızı giderdiniz
nazifayvazoglu' Alıntı:Ozan bu arada benim yeğenimin de cj5 i var ama eksikleri çok .Bu konuda yardımcı olur isen sevinirim.Senin bildiğin yerler vardır.
süper olurdu, gerçekten merak ettiğim ve hayran kaldığım bir araç. iki arkadaşıma suziki almaya karar verdik bileerenatac' Alıntı:Ozan gıyaben seni tanımama rağmen karşılaşmamız eve donüş yolunda oldu malesef.Daha önce dere yatağında falan birbirimizi bulsaydık benim beyaz Vitarayı denerdin.. Bir dahaki geziye Suzukiyi denersin artık.