Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,087
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

jan' Alıntı:
ben 3 kere battım 3 seferinde de vinçlendim

yavuz abi,ufuk abi,umut abiye çok teşekkürler yardım etikleri için vinçleri sağolsun ;D

;D ;D valla Can en çok eğlenen sendin , nerde batak hoop Can içinde, hiç boş geçmedi, helal olsun.

Etiketler

guzel bır gezı olmus.paylasım ıcın tesekkurler.
ellerınıze saglık.

çok keyifli ve çamurlu bir gezi olmuş emeklerinize lastiklerinize sağlık

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

uzUn-aykut' Alıntı:
Yanlış bilgilendirme olmuş, düzelteyim. Motorsiklet sınıfları, motor hacmine bağlı olarak sınıflandırılmaz, kabiliyetine göre sınıflandırılır. Yani 1200 cc enduro motor da vardır, 125 cc'ye de. Serduro'nun bindiği Drz 400 s tam olarak bir endurodur, uzun yola da gelir, dar alanda kısa paslaşmaya da :smiley:
Motorumu toplamayı başarabilirsem ben de turlarınıza motorla eşlik etmeye çalışacağım.
Herkese çok teşekkürler, çok eğlenceli bir gezi oldu. Serduro'nun Terrano'su ile ilk off-road'ımı da yaptım sayenizde, hakikaten o da çok zevkli imiş.

Saolun Aykut bey,bende öğrenmiş oldum,genelde biz yol endurolarının dışındaki bu endurolara arkadaşlarla motocross dediğimiz için(daha rahat atlayıp zıpladıklarından) sınıf olarak bende hep öyle biliyordum.Nedemişler;Bilmemek ayıp deyil,öğrenmemek ayıptır. Saygılar.
Özellikle Fatih arkadaşımıza çok teşekkür ederim, onca kişiyi tek başına doyurdu ya, helal olsun :smiley:

serkann' Alıntı:
nası yani vitara discoyu mu çekiyor doğrumu okudum hemde yavuz abinin discoyu...;D ;D ;D ;D

Çekmedi ama çekebilirdide ne varki bunda?

uzUn-aykut' Alıntı:
Özellikle Fatih arkadaşımıza çok teşekkür ederim, onca kişiyi tek başına doyurdu ya, helal olsun :smiley:  

Üstad anlamamki bende millet doydumu açmı kaldı. Bir sürü malzemeyide geri evlere gönderdim. Gene söylüyorum yalnız değildim. Etrafımdakilerde ellerinden geldiğince yardım etti. Aç kalmadıysanız Ardanın ve adını hatırlıymadığım arkadaşlarında payı vardır. Aynı zamanda yiyecekleri getirenlerinde keselerine bereket.

Bir dahaki sefere giden malzeme geri gelmesin diye burdan önceden bir konuşalım zull oluyor sonra buzu çözüldüğü için felan ziyan olanda olmasın ( Pek olmadı zaten kangal görünümlü kedilerden ama :smiley:

Zaten yemek bahane aslolan paylaşmak üstadım. Afiyet bal şeker olsun. 

jargondeath' Alıntı:
Üstad anlamamki bende millet doydumu açmı kaldı. Bir sürü malzemeyide geri evlere gönderdim. Gene söylüyorum yalnız değildim. Etrafımdakilerde ellerinden geldiğince yardım etti. Aç kalmadıysanız Ardanın ve adını hatırlıymadığım arkadaşlarında payı vardır. Aynı zamanda yiyecekleri getirenlerinde keselerine bereket.

Bir dahaki sefere giden malzeme geri gelmesin diye burdan önceden bir konuşalım zull oluyor sonra buzu çözüldüğü için felan ziyan olanda olmasın ( Pek olmadı zaten kangal görünümlü kedilerden ama :smiley:

Zaten yemek bahane aslolan paylaşmak üstadım. Afiyet bal şeker olsun.

doyduk fatih sen merak etme ;D
emeğine teşekkürler :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Gerçekten onu unutmuşuz nivanın hakkını yemiyelim çamuru geçebilen 2 araçtan biriydi. Hasar varmı taşa çarpan yerde?
görünürde hiç bir şey yok, ama şaşmaza gittiğimde liftte kontrol edeceğim yine de

jargondeath' Alıntı:
Pek olmadı zaten kangal görünümlü kedilerden ama :smiley:
hahahaha, neydi o köpekler öyle, burunlarıyla kutuları açıp et çalıyorlardı :D

Sevindim görünürde yoksa, muhtemelen birşey yoktur.

Sorun ıolmadığına bende sevindim Kerem, dışarda küt sesini duyunca sorun çıkmaz umarım demiştik..

Nerde kalmıştıkkk :D

15022009220.jpg

Fatih'e ateş ve yemekler için bir kere daha çok teşekkürler :smiley:

15022009221.jpg

Ardacım sana da çok teşekkürler :smiley:

15022009222.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR