Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,471
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

..

Gezenbilir Güvenç Köyü 22 kasÄÃÂ

Etiketler

Sağlıkcıların eylemi bana yaradı,ortalık sakinken foto ekledim bayağı ama biraz ara....işlerime bakayımmm...:smiley:

Ferdane Hanım, tekrar teşekkürler. güzel fotolar. Daha sizde devamı vardır bekliyoruz. ;D

Ellerine sağlık iyi oldu en azından orada olduğum belgelendi ;D ;D ;D

Ama birilerinin orada olduğunun belgelenmesi pek işlerine yaramadı off road etkinliği için başka etkinlikleri ekenler şu an platformlarında güzel güzel terliyorlar kim diye sormayın mimkin değil söylemem ama burada kıs kıs gülüyorum boyuna :D :D :D

Ferdane photobucket kullansan o fotoları kendi ayarlıyor zaten . ;) senin uğraşmana gerek yok.

Ferdanecim, ellerine sağlık, ne güzel kareler çekmişsin, Güvenç Köyünü özlediğimi farkettim fotoğraflara bakarken, içim gitti içim :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Ferdane photobucket kullansan o fotoları kendi ayarlıyor zaten . ;) senin uğraşmana gerek yok.
Yavuz çevremde bilen yok kendim de zaman azlığından uğraşamıyorum ama bu böyle olmayacak,daha çok etkinliğimiz olacak ve ben de çok foto çekeceğim tabiii ;) ...Yolu bizim oradan geçenleri beklerim(özel kafeinsiz bol sütlü kahve ikramım yanında )

ceranus' Alıntı:
Ferdanecim, ellerine sağlık, ne güzel kareler çekmişsin, Güvenç Köyünü özlediğimi farkettim fotoğraflara bakarken, içim gitti içim :smiley:
Ya Zerrinciğim keşke sende oisaydın,kaç kere Alp ile seni andık,çabuk iyileş :( ;)

.com' Alıntı:
Ellerine sağlık iyi oldu en azından orada olduğum belgelendi ;D ;D ;D

Ama birilerinin orada olduğunun belgelenmesi pek işlerine yaramadı off road etkinliği için başka etkinlikleri ekenler şu an platformlarında güzel güzel terliyorlar kim diye sormayın mimkin değil söylemem ama burada kıs kıs gülüyorum boyuna :D :D :D
Yaaa....:( keşke bana deseydiniz o kişilere çekmezdim ,zaten istemeyenler söylediler bende onları çekmedim,ama bişey demeyenler için kim denk geldiyse çektim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler