Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,725
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Alfonse' Alıntı:
Rica ederim.... Sizin gibi hoş hanımlara centilmenlik yapmazsak Allah bizi çarpar ;D ;D ;D Ahanda sana şiir ;D ;D ;D

;D ;D ;D

;D ...İçimden geldi şiir yazdım sana... ;D
;) ...Şöyle bi bakıyorum da fotolara... ;)
;D ...Güvençe gidince geçmiş hastalıkda mastalıkda... ;D

;D ...Ben takılırken orda burda Konya şalvarıyla... ;D
;D ...Sen Zıp Zıp gezmizşin her yanda... ;D
;) ...İki dakka durmadın yanımda... ;)

;) ...Açık hava bol güneş yaradı galiba... ;)
;) ...Hadi bu nükteye de ciddi cevap uydursana... ;)
;) ...Kıyamazsın sen bu garip Alfonse kula... ;)

;) ...Şaka bir yana... ;)
;D ...Akıllımı akıllı sağlığına mukayet olsana... ;D
;) ...Geçmişler olsun sana... ;)

;D ;D ;D

Öncelikle şiiri görmediğim için özür dilerim,teşekkür ederim ....
Bu arada ben 2 dakika durmadıysam sen 1 dakika yerinde durmadın demektir,canın saolsun,gene de herşey için teşekkür ederim...Senin makinede benim kaç pozum var merak ettim ;) :smiley: ?????

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Ferdane,

Şakalar bi yana.... Fotoların bi şahane... Eline emeğine sağlık...

Senin artık "ucunda camlı bi dönen çıkıntı ;D" olan o fotoğraf makinelerden alma vaktin geldide geçiyor bence..... ;) ;)
Evet haklısın ama önce eğitimini almak istiyorum,gezmekten fırsat bulursam... ;)

ferdane gül' Alıntı:
Öncelikle şiiri görmediğim için özür dilerim,teşekkür ederim ....
Bu arada ben 2 dakika durmadıysam sen 1 dakika yerinde durmadın demektir,canın saolsun,gene de herşey için teşekkür ederim...Senin makinede benim kaç pozum var merak ettim ;) :smiley: ?????
Yav ne özrü, ne alaka... gerek yok... :smiley: Çok naziksin. Rica ederim... :smiley:

Merak etmişsin ;)
Ben senin 1111.5 adet fotoğrafını çekmiştim. 1' ini gönderdim. Kaldı 1110.5 foto...
1110 adedi silinmiş :-[ Fotoğraf makinesine virüs girmiş çektiğim bi fotodan ;D
Kaldı 1/2 foto. Buçuk foto ;D Onunda üstü var, altı var, ortası yok... ;D

Dolma gibi parmağım :smiley: kadraja girmiş... ;D

(Diğer arkadaşların fotoları var bi kaç tane, videolar felan var, netim yavaş, grevdeymiş adslin makinistleri ;D Yakında upload edicem ;D)

Ufuk abiyi bi gün foto çekerken seyrettim.
Bi delik var, ordan karşıya bakıyo. Üstünde de bi düğme var makinenin. Basıyo ona. Şık, çekiyo makina ;D

Alfonse' Alıntı:
_______________________________________________________________________ Yok, yani eğitime gerek yok galiba... ;)

Bi delik var, ordan karşıya bakıyo. Üstünde de bi düğme var makinenin. Basıyo ona. Şık, çekiyo makina ;D

o kadar isde daha ne olsun :smiley:

aslankurt72' Alıntı:
Sevgili Alp,Senin güler yüzün,Kurda ,kuşa bilimum mahlukata ve tüm yardıma ihtiyacı olanlara koşuşturmaların her türlü takdirin fevkinin de fevkindedir.Ben daha çok dağcılık ve trekingle ilgileniyorum bu durumda eşim ve oğlum katılamıyordu.Bu etkinlik bizim ailece katılmamızı sağlaması ve malum oğlumun orada mutlu olarak kalması bizim için çok önemliydi.Ben bu kadar süre kalabileceğini beklemiyordum. Fakat o özellikle mangal bölümü olarak keyifle kaldı. etkinliği anlatması için kompozisyon yazdırdım(konuşmayı sevmiyor) ikişer kelimelik 4 cümleyle aktiviteyi çok güzel özetlemiş :smiley:
Etkinliği organize edenlere,bize her türlü yardımı esirgemeyen arkadaşlara ve fotoğrafları büyük bir özveriyle çekip siteye koyan arkadaşlara şükranlarımızı sunar; bir dahaki etkinlikde görüşmek dileğiyle Tüm GEZENBİLİR ailesinin kurban bayramını kutlarım.(E.P.Kur.Alb. 1972 KHO.1982 KHA.1995 MGA.mezunu)

Mustafa bey,

Nazik cevabınız için çok teşekkür ederim.
Zaten,
Kara Harp Okulu, K.H.Akademisi ve Milli Güvenlik Akademisi' nden titr' ler almış Değerli bi Kurmay Subayımız' dan farklı uslup ve nezaket beklemek külliyen yanlış olur kanaatindeyim...

Önceden söylediğim gibi, Sizlerin ve Özellikte Sevgili Kardeşimin (müsadenizle) mutlu olması beni çok sevindirdi...

(Bu arada,
benim oturduğum sitedeki bi komşumuz sizin aracın aynısı, aynı rengini almış... Arka camlara film yaptırmış. Hem çok şık, hemde çok fonksiyonel. Tavsiye ederim, Çok yakışmış ;) :smiley:)

Bende Sizin, Ailenizin, Bu Platformun ve Ankara' daki Tüm Üyelerinin Kurban Bayramını Kutlarım...

Saygılarımla...
Alp Tokat...

Alfonse' Alıntı:
...................eğitime gerek yok galiba... ;)

ufukozkan' Alıntı:
o kadar isde daha ne olsun :smiley:

Eeee... başka başka güzel şeyleri anlatıp öğrettin. Foto çekmeyide seyrederek öğrendik... ;D

Bayramın kutlu olsun caNNım Ufuk abim.... :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Bende, senin ve tum arkadaslarin bayramini kutluyorum.....

Teşekkür ederim abi...
Saygılar..

Bak ne yaptım sana ;D ;D

Gven200911-1.jpg

ufukozkan' Alıntı:
hehehehehehe.... ;D
Photo Bucket sağolsun..... ;) ;D

Orjinali bu abi....

Gven200911.jpg

Bu arada, şu anda Ufuk Özkan NTV' de.... Müjde Ar' ın programında.... ;D ;D ;D

"Biriyle birlikteyken, başkasına bakılır mı?" diye tartışıyorlar..... ;D ;D ;D

Arkadaşlar Merhaba,

herkesin Kurban Bayramını kutlarız.

geç kalmış fotoğraflar için özür dileriz,

iyi seyirler,

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF3807.jpg

DSCF3808.jpg

DSCF3809.jpg

DSCF3811.jpg

DSCF3812.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,971
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler