Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)
Selam herkese,
Yahu, koymayacaktım bu resimleri, hatta Zerrin' e de söylemiştim; yiyenbilir, kuzu felan, mecbur ettiniz beni....
Buyrun....

Cerannus - Kavşakkaya - Erimiş Magnum
[attachment=1]
[attachment=2]
Gelelim Kavşakkaya etkinliğimize
Ben, kaç kaç kaç zamandır siteye online olmuyordum, bilen bilir....

Etkinlikten hemen öncesinde, Ufuk abi' nin ve Zerrin' in gel, gel, gel, gel yahu, gelmicende napcan, gelcen tabi, adını listeye ekliyorum v.s. sözleriyle aşka geldim. Ani bi kararla Cumartesi akşamı katılmaya karar verdim.
Çok keyifsizdim, bu kararı alınca yeniden hayata döndüm

Hayata dönünce ne oldu? Neşem geldi, iki kadeh rakı içeyim dedim... Başldım evde rakıları yuvarlamaya Cumartesi akşamı...
Rakılar yuvarlanınca ne oldu? Alfonse yatağa yuvarladı?

Alfonse yatağa yuvarlanınca ne oldu? Sabah kalkamadı

Pazar sabahı 7' de Zerrin 32 kez, Ufuk abi 232 kez aramış

Ben bi uyandım, saat 10:00... Millet 9:00' da buluştu....

Neyse düştük yola. Burada yaşıyorum ama, Ankara civarını, yol, iz bilmem. Sora sora gölü buldum. Paçamızda adana şalvarı. Ayağımızda kırmızı pabuç. Burun pembe

Gölün karşısında araçları görüyorum, ama ulaşamıyorum, tek başıma bi sürü su geçişi felan yaptım, tellerde çekmiyor, pmr felanda yok, gölün karşısından gördüğüm saman yığınlarına ulaştım... Yol zaten yoktu, bitek izler vardı, onlarda orada kayboldu. yerlere bakıyorum, bi izler var ama, kestiremiyorum.... Bu ya traktör izi, ya Ufuk abi' nin kocaoğlanın yada Ali canın Mt' sinin izi, ayıramıyorum işte... Cahillik

Geri döndüm geldiğim yakaya, 1. etabı ikinci kez geçtim.... telefonun çektiği yerde Ufuk abiye ulaştım.... Yalvar yakar

ikna ettim... Buluşma yeri kararlaştırdık, Zerrin ve Kerem beni almaya geldi.... İşte dondurma o andan. ;D
Neyse, kamp alnına ulaştık.....
Ufuk abinin Sayın eşi Birgül hanımla tanışma şerefine eriştim, onurlandım....
Bide kendi terbiyeli tavuklarımla onların pirzolaları takas ettim. Karlı alışverişti

Teşekkür ederim.
Kerem' i tanıyordum biraz zaten, beni Zerrtin' le birlikte almaya geldiği için çok teşekkür ederim kendisine. Güzel insan.
Ali ile tanıştım. Bayıldım adama. Bi kere kocaman. Boyuna

teknik bilgi, güleryüz, yardımseverlik, adam gibi adam, insan yahu, insan.
Can da kocaman

şeker mi şeker. Ufuk abi hala Canın Galloper' ını Pajero zannediyor mu acaba ?
Çağlar' ın döğmeleri çok güzel. Nerede yaptıdı acaba. Kendisi valinin aracıyla gelmişti...

Süperdi.
Neyse, yiyenbilir bitti. İndik aşağıya. Millet başladı oynama çamurda, ben sakin, etrafı kesiyorum

Sudan geçiyolar, derinlik bakıyorum, dağa çıkıyorlar, tepe bakıyorum...
Ufak bi dikenli off-road sonrasında, Nacmi abi ve Ufuk abinin gazıyla daldık suya, karşıya geçtik. yanımda rehber mustafa, kimse daha köprünün öbür tarafına geçmemiş. Hatta, Ufuk abi ali' ye demişki, oradan kepçe kum almıştır kesin, rehber bilmez, burun dalar çukura.. Ben bilmez bunu, dalar suya...
Ufuk abi yanılmış, kepçe uğramamış daha oraya

Karşıya bi geçtim, Clio - Eren ve 7 aylık bebek bekleyen sayın eşi... Veeeeee...
Eren bana beklenen soruyu sordu. "Alp, ben clio' yoyla burdan geçermiyim?" Ben bilmez, hemen karşıya bi ıslık Ufuk abiye, böyle, böyle.... Ne yapalım...
Ufuk abi dediki; "Geçer Clio

"
Sonuç; geçti mi geçti ;D ;D ;D ;D Detaylar bizde kasın
Neyse, köprünün üstüne geri çıktık, millet karışadan bağırıyor; "Alllpppp..... Plaka yok....." ??? :-[

Hakkat yok

Suda kalmış....
Ben bi beyin cimnastiği yaptım, herkesi döndüreyim, çıkarayım adana şalvarını, çamaşırla dalayım suya... Bu arada düşünüyorum.. Foto çekilirse ne olacak, Allahtan şalvarın içindeki beyaz değil

Bi baktım, rehber Mustafa kemerini çözüyor, pantolonu indiriyor. Kocaman dere, ortada -bi köprünün 3 te 1' i, ama başı yok, sonu yok...

Üstünde siyah bi Grand Cherokee, plakasız, yanında, şalvarlı, kırmızı pabuçlu, kırmızı t-shirtlü bi şişman, su da bi rehber... Plaka arıyor. Tam film... Ayar olduk, ayar ;D ;D ;D
Plaka bulundu, plaka bulucu alnından öpüldü, ikramiyesi verildi, ama bu son değildi.....
Bi Plakayı bağlamayı beceremeyenler:

1) Alfonse - Mustafa plakayı sudan çıkardı!
2) Eren - Mustafa plakayı sudan çıkardı!
3) Can - Mustafa plakayı sudan çıkardı!
Biz figüran, köyden rehber Mustafa Baş Rol.......
İnekler, Ali' nin Cj yüzünden tek sıra olup köprüden geçerken aşka gelirler..... Çok süper... Tabiat; sen çok acımasızsın
Cj' ler neden kaput açtı.... Akü takviyesi, hava filtresi değişimi, cam suyu takviyesi, başka bişi yok... Sakız etmeyelim
Ankara' ya döndüğümüzde Eren bizi evinde ağırladı, ben mangalı yakmayı beceremedim, ihale başka bi mağazacı arkadaşa kaldı... Teşekkürler...
"Zerrin hn,
Çok keyifli, eksiksiz, hatasız bi etkinlikti.... Tebrik ve teşekkür ederim....."
Gezenbilir dünyasının, Başkent insanları ve tüm evren........
Selamlar,
Saygılar,
Her şey gönlünüzce olsun......
Alf alf alf, Alfonseeeeee.....
Hurra! hurra! hurra!
;D ;D ;D