Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 375
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,468
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

Peugeot beni benden aldı :D :D

Muhteşem fotoğraf bence bu:

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=36460.0;attach=62894;image

Etiketler

ben merakla peugeot un su gecisi fotograflarini filan bekliyorum ;D

çağlar' Alıntı:
kaput açık CJ fotoları devam edecek ;D ;D

Onlari koymayalim :D :D arkadaslar yanlis anliyacaklar :smiley: Cam suyu bidonu delinmis onun icin icerden surekli alarm veriyor makina "cam suyu bitti" seklinde ondan yani :smiley:

Bence peugot güne damgasını vuran araçlardan birisiydi bizler araçların donanımına güvenirken o peugot engelleri aslanlar gibi aştı hatta suzukilerle aynı katagoride sayıldı telsiz anonslarında suzukiler ve peugot diye başlayan görüşmeler vardı ;D ;D ;D

arkadaşlar kaan benim co-plotum olduğu için makine de onda olduğu için biraz bize ve toyotalara torpil yapmış idare edin ;)
(hani sırasıyla ekliyorum babında))))

DSC_7675.jpg

DSC_7679.jpg

DSC_7682.jpg

DSC_7687.jpg

DSC_7689.jpg

kesinlikle nazar değmesin,maşallah diyorum.

simdi anladim cj lerin neden offroad icin illa camur olsun yagmur olsun kis olsun dediklerini ;D

ufukozkan' Alıntı:
Onlari koymayalim :D :D arkadaslar yanlis anliyacaklar :smiley: Cam suyu bidonu delinmis onun icin icerden surekli alarm veriyor makina "cam suyu bitti" seklinde ondan yani :smiley:

Biz anladık anlıyacağımızı ;D ;D ;D

Alp i gördüm gibi oldu stil değiştirmiş galiba kırmızı falan ;D

cok kiskandim sizi cok guzel gorunuyor istanbulda kimsenin kili kipirdamadi bu hafta sonu kaldik evde :(

Çağlar Lexsus çok güzelmiş, bunda da kilit varmı ön-arka ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler