Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 375
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,469
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

iyi geceler ben yenı eve geldım gece mangal sefasından snr anca yanı ama çok eğlencelı bi

gezi oldu. ilk önce bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlara daha snrda gelen arkadaşlar çok teşekkürler

serdar abımıze tekrar geçmiş olsun eve rahat gelmiştir inşallah

benım galloper ile çekilen fotoğrafları videoları istiyorum valla

şimdiden hepinize tşkler iyi geceler

Etiketler

Baran 54' Alıntı:
çağlar abi paylaşım için teşekkürler güzel bir gezi olmuş . serdar abinin sorun çozulup döne bildimi acaba. ::smiley:

yola çıktı ama sanıyorum ateşlemeyle ilgili bir sorun vardı..çok kasma bırak bi yerde dedim, bilemiyorum neyaptı..

Güzel gezi, güzel fotoğraflar, teşekkür ederiz.

Fotoğraflar bitmemiştir umarım :smiley:

SDC' Alıntı:
Güzel gezi, güzel fotoğraflar, teşekkür ederiz.

Fotoğraflar bitmemiştir umarım :smiley:

burdakiler sadece benim makinedekiler..zerrinde bol miktarda var ;)

sağol çağlar abi merak etmiştik serdar abıyı.

foto ve video ları beklıyoruz artık. :D

çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler

Çağlar abi resimleri düzgün çekebilmişmiyim. yoksa daha öğrenmem gereken çokmu şey var.

Tamamını salı akşam download linki olarak verebileceğim sanırım (yaklaşık 2 GB kadar fotoğraf çekilmiş ayıklayıp bir yere upload etmeyi düşünüyorum) ama bir iki tane daha yollayımki gelemeyenleri biraz daha çatlatalım değilmi :D

Bu arada sabah ilk işim ozanı aramak oldu makinayı onun oraya bıraktım artık bir kaç saatte temizlenir inşaallah ;D

IMG_2600.jpg

IMG_2614.jpg

IMG_2766.jpg

IMG_2775.jpg

Son derece uyumlu bir ekip olarak gerçekleştirdiğimiz Kavşakkaya Off-Road Etkinliğimize katılan ve her konuda destek olan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkürler ediyorum. Bir daha ki etkinlikte yeniden bir araya gelebilmek ümidiyle hepinize sevgiler, selamlar, saygılar.

Zerrin Yiğiter

çok güzel gezi olmuş gelemediğime üzülüyorum.
yalnız bu etkinliği ayarlayan tahoe'yu göremedim ben ???

PUG 306 olayına açıklık getireyim :smiley:
Öncelikle gezide emeği geçen, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, süper bir geziydi. Off road virüsü bizde iyice etkisini göstermeye başladı.

Gezide binek araçlarda katılabilir denince çok terettüt etmedim. Normalde arazi aracımızı almak için sürekli bakıp duruyorum, hatta cumartesi de birkaç araca baktık, içimiz ısınmadı. Artık canavar PUG 306 mızla katılmak şart oldu, bu geziyi kaçıramazdım.

Aracımı iyi tanıyorum, kendime de güveniyorum, birde biraz çılgınım. :smiley:
Aracın altı 13cm, altı dümdüz, hiç çıkıntı yok, ön panjur altından motorun arkasına kadar demir motor koruma levhası var. Ön rotiller ve kollarda alta hiç sarkma yok, düz kollar, araya birşey girmediği sürece yüzeyde kayacak şekilde, civata başları bile kolların içine gömülü. Bunları bildiğim için içim rahattı. Araç yüksek devirli, yüksek beygirli ve özel bir şanzumanı var, birinci vitesi sizin aslanların arazi vitesine denk. Önlerde biraz dişli kar lastikleri takılı. Arkalarda bağımsız amartisör sistemi var. Tek eksiği dört çeker olmaması :smiley:) Birde yavaş ilerledik, bir yere takılmadan dikkatli şekilde geçtik. Arkadaşlar da sağolsunlar geçişlerde yönlendirme yaparak yardımcı oldular. Birazda pilotaj işlem tamamdır.

Ben yinede yarın lifte kaldırtıp arabada birşey varmı kontrol ettireceğim. Nede olsa o bizim göz bebeğimiz. Asfaltı ağlatan cinste bir araba. Arazi arabasına geçişte zorlanmamızın bir sebebide bu arabanın özellikleri. Vazgeçmek zor oluyor:smiley:

Ben burdan benim gibi yapamayı düşünen arkadaşları uyarıyorum, sakına binek araçlarıyla böyle araziye girmesinler, benimki bir çılgınlıktı tekrarı olacağını zannetmiyorum.

Bende de güzel fotolar var, akşama bir araya getirip atacağım.

Bu arada nasıl off road olayını kapmışmıyım, bana uyar değil mi?

Mustafa,

hala kendime gelemedim amma yemek yemişiz ya tam yiyenbilir olduk ,ama süper bir geziydi fakat çok kısa bu işi mutlaka konaklamalı hale getirmek lazım, zerrin hanım haydi bir başlık açalım oylayalım şöyle cumartesi, pazar kamp atarak nerelerde kalabiliriz ,2-3 bölge belirleyip üzerinde yoğunlaşsak ne dersiniz ?

çok güzel gezi olmuş.

güzel fotoğraflar için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler