Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara grubu olarak 23-24-25 nisan tarihlerinde herhangi bir aktiviteniz olursa istanbuldan bir misafirinizi aranıza kabul edermisiniz???
Suzukimi yıkatıp ankaraya geldim çamurlamadan gitmeyim diyorum ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Misafir Kabul Edermi????
cenkcc' Alıntı:
Ankara grubu olarak 23-24-25 nisan tarihlerinde herhangi bir aktiviteniz olursa istanbuldan bir misafirinizi aranıza kabul edermisiniz???
Suzukimi yıkatıp ankaraya geldim çamurlamadan gitmeyim diyorum ;D ;D ;D
Tesekkur ederım ilginiz için baktım kımseden ses yok bende eski avcı arkadasları arayıp köprüköye balığa gittim orada çamur olmasada tekneyi indirirken suya azcık ıslanabildik neyse....
Cenk merhaba, ben cuma günü sabah 7.00 de Ankara'dan ayrıldım, bu nedenle de Ankara'da yapılacak olan bir etkinlik varmıydı bilmiyordum, size de konu ile ilgili ayrıntı veremediğim için üzgünüm.
Bir daha ki sefere hepbirlikte olabiliriz umarım..
Sizede teşekkür ederim Zerrin hanım.Olsun sorun yok nasılsa ailem Ankarada 15 günde bir geliyorum oraya umarım bir aktivitenize denk gelirim ileriki günlerde....