Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,072
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

Serko' Alıntı:
2 saat önce batıkent'te eskiden off road yarışları yapılan parkura tek başıma girdim ve ikinci etapta askıda kaldım, kontralarla zar zor çıktım, keyifli bir parkur, isterseniz carrefour önünde buluşup öncelikle bahsettiğim parkuru zorlayabiliriz...

serkan bır ara bırlıkde gıdelım oraya ben bılmıyorum nerde oldugunu

tamam saat 10 damı buluşacagız samanyolu kolejı önunde mangal falan getırecekmıyız yapcazmı o tarz bı sey caydanlık mangal et tavuk yoksa araçlardan ınmeyecekmıyız ;D

Etiketler

mserdemir' Alıntı:

tamam saat 10 damı buluşacagız samanyolu kolejı önunde mangal falan getırecekmıyız yapcazmı o tarz bı sey caydanlık mangal et tavuk yoksa araçlardan ınmeyecekmıyız ;D

bir mangal molası veririz heralde, bilmiyorum ki arkadaşlar ne der...

Arkadaşlar yer konusunda buluşunca karar vermek daha mantıklı sanırım.
Tabiki uzun olmuyacak şekilde mangalımızıda yaparız.
Bu arada elinde telsiz olanlar getirmeyi unutmasın :D :D

hava felaket soguk ınsallah o gunde bu kadar soguk olmaz sıkı gıyınmek lazım özellıkle bayanlar oraya gıdınce cok usudum hadı gıdelım olmasın ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
hava felaket soguk ınsallah o gunde bu kadar soguk olmaz sıkı gıyınmek lazım özellıkle bayanlar oraya gıdınce cok usudum hadı gıdelım olmasın ;D ;D

o değilde, bugün çok yağmur yağdı, böyle devam ederse, tarladan geçmek iyice zorlaşacak :smiley:

pamuk gibi tarlaya batmayı iyi bilirim sevkten cok cıkamama korkusu sarmıştı benı çeki halatları saglam olsun bence cok araba kalır tarlada eger tarladan geçiş varsa

Fotoğraf0620.jpg

mserdemir' Alıntı:

o parkuru bende merak ettim beraber gidelim ; bu arada yiyecek olarak aperatifmi getiriyoruz selim ;D ;D ;D

mserdemir' Alıntı:

bayanlar için problem olacağını sanmıyorum nasıl olsa çamura batan biz olacağızda benim düşündüğüm o bayanlar çamurla bizi eve alacaklar mı ;) ??? ??? ;)

Gelmeyi düşünüpte adını listeye yazmayan arkadaşlar lütfen adını listeye eklerse daha iyi olur.
Pazar günü Samanyolu koleji önünde Saat: 10.00'da haraket Ederiz.(En fazla 10 Dk rotar yapabiliriz)
Çabuk pişen türden mangalımızıda Yaparız Çaylar termos ile gelirse daha iyi olur Ve Telsiz olanlar Lütfen yanında getirmeyi unutmasın.
Sorularınız veya geciken arkadaşlar için Numaram : 0535 578 31 44 Hamdi TEKMEN
----------------Liste-------------------------------
1-erhan brothers 2 kişi nissan terrano
2-tucer ersoy 2 kişi nissan terrano
3-Hamdi TEKMEN The_Men 3 kişi Suziki Vitara
4-Fatih YILDIRIM ? kişi 92 XJ
5-selim erdemir mserdemir 2 kişi l 200 magnum
6-Serkan Özkan Serko 2 kişi Suzuki Vitara
7-Tamer Tms ? kişi Lada Niva
8-murat çelik 2 kişi 91xj
9-Hüseyin ERTAŞ tiskeli ? isuzu dmax

The_Men' Alıntı:
Gelmeyi düşünüpte adını listeye yazmayan arkadaşlar lütfen adını listeye eklerse daha iyi olur.
Pazar günü Samanyolu koleji önünde Saat: 10.00'da haraket Ederiz.(En fazla 10 Dk rotar yapabiliriz)
Çabuk pişen türden mangalımızıda Yaparız Çaylar termos ile gelirse daha iyi olur Ve Telsiz olanlar Lütfen yanında getirmeyi unutmasın.
Sorularınız veya geciken arkadaşlar için Numaram : 0535 578 31 44 Hamdi TEKMEN
----------------Liste-------------------------------
1-erhan brothers 2 kişi nissan terrano
2-tucer ersoy 2 kişi nissan terrano
3-Hamdi TEKMEN The_Men 3 kişi Suziki Vitara
4-Fatih YILDIRIM ? kişi 92 XJ
5-selim erdemir mserdemir 2 kişi l 200 magnum
6-Serkan Özkan Serko 2 kişi Suzuki Vitara
7-Tamer Tms ? kişi Lada Niva
8-murat çelik 2 kişi 91xj
9-Hüseyin ERTAŞ tiskeli ? isuzu dmax
10-Sefer Tolga TOS ttos 3 kişi 5.2 zj

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR