KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi
inşallah sağ salim dönünde görüşürüz
Bu arada kriz bizide vurdu aracı sattık 2009 sezonu Ankara için tam bir fiyasko oldu, haymana Ankara için ilk ,tek ve sonuncu yarış oldu gibi ....
hadi bakalım inşallah pazar çalışmıyorum bir mani olmazsa gerçekten çıkmazsa ki mutlak katılmayı düşünüyorum . görüşmek umuduyla iyi gecelerve iyi tatiller.
Sedatcım, 16 Ağustosta senin için bir organizasyon daha yaparız elbette, ama şimdi daha yakın tarihte bir organizasyon hazırlıyorum arkadaşlar, tarih hepimize uygun olacaktır, aracı olmayan tüm arkadaşlarımızıda bekliyoruz, araçlarında yer olan arkadaşlar bize bilidecekler alabilecekleri kişi sayılarını...
ceranus' Alıntı:
Sedatcım, 16 Ağustosta senin için bir organizasyon daha yaparız elbette, ama şimdi daha yakın tarihte bir organizasyon hazırlıyorum arkadaşlar, tarih hepimize uygun olacaktır, aracı olmayan tüm arkadaşlarımızıda bekliyoruz, araçlarında yer olan arkadaşlar bize bilidecekler alabilecekleri kişi sayılarını...
Gelecek arkadaşlar kaç araç geleceklerini ve kaç yolcu alabileceklerini belirtsinler.bizde geziye katılan araç ve kişi sayısını kabaca belirlemiş oluruz.Teşekkürler
ben sadece düz alanlarda foto çektim baraj gölünü besleyen dereden geçildiğinde gezi için çok güzel alanlar var daha ileriside kazan ralli yollarına,ankara atlama noktasına ve kızılcahamam çıkıyor.