KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
ceranus' Alıntı:
Bu hafta sonu için Off-Road etkinliği planlamıştım ama hava koşulları kötü olunca konuyu açmadım. Şimdi sadece pazar günü günü birlik olarak KİRMİR'de Off-Road yapalım diyorum ve bir anket açtım, fikirlerinizi, oylarınızı bekliyorum, hava koşulları izin verecek olursa gitmekten yanayım, siz ne dersiniz?
Evet, hava koşullarından bize ne, uçakmıyız biz....
Uçaklar havadan gider, onlar korksunlar.... Biz yerden gidiyoruz...
Biz korkmayız ondan, bundan, havadan mavadan ;D
Yiyenbilir açısından,
Yağmur kar olurda, mangal yanmassa.... Hepimiz Ufuk ve Yavuz abinin araçlarının altına girer, mangalıda orada yakarız
Aman arkadaşlar,sel bu,Ankara'da da bekleniyorsa dikkat;50-60 tonluk tırlar kibrit çöpü gibi dağılmış...
Alfonse' Alıntı:
Evet, hava koşullarından bize ne, uçakmıyız biz....
Uçaklar havadan gider, onlar korksunlar.... Biz yerden gidiyoruz...
Biz korkmayız ondan, bundan, havadan mavadan ;D
Yiyenbilir açısından,
Yağmur kar olurda, mangal yanmassa.... Hepimiz Ufuk ve Yavuz abinin araçlarının altına girer, mangalıda orada yakarız
Kirmir keşif gezinizi okudum, siz artık kaya off road' ına başlayacak ve sağlamından yapacak kapasitedesiniz bence, naçizane....
Bi şey sorcam, orada biyerde kaya görselleri için Sahte Moab diye esprik yapmışşsınız ya...
Bildiğim kadarıyla Moab' daki kayalar hep yuvarlak. Galiba adamlar keskin köşeli taşlara pek cesaret edemiyor.
Sizinki iyi cesaret.
Lastikler yarılmıyor mu kesilmiyor mu o keskin köşelerde, vallahi iyi cesaret bence jilet gibi taşın üstüne çıkmak....
34Hakan' Alıntı:
Yağmur İstanbuldaki gibi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.Evet ben hazırım ;D ;D ;D Suda 4x4 olduğumu hissettim ;Ufuk abinin tulumu süper bişey,damla ıslanmadım.Aslında uygun olan herkesin aracında mutlaka bir tane bulunması gereken ihtiyaç.
Of of sormayın;arabaya birşey yapamadım maalesef artık sizlerin desteği ile zamanla olacak sanırım...Pazar günü sanırım gelemiyeceğim,malum ramazan,iftarlar ve davetler var .
Alfonse' Alıntı:
Ferdane hanım, terios ne durumda... Pazar yolculuk var. Mt' ler, vinç, çelik tampon takıldı mı?