KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hımmm bak manisa üzerindende gidebiliriz max 800 km farkediyor bn baktım hadi ebru ile konuşunda gelin işte çocuk çocuk çadır kurarız yayladan yaylaya bu fırsat kaçmaz akşam ateşbaşı muhabbet var ,ayderde kaplıca var ,buzul gölü var,artvinde macahel var karagöl var ,trabzonda sümela ,var ekmeği var daha ne olsun bak palamularda çıkmaya başladı hamsi ile ebruya duyrulur birde revani patlatır offf ,offf
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
Abi ne yaptın ya , doğrudan damardan verdin , dozaşımı olmasın şimdi. Planları bi gözden geçirelim, Kızıda getirmek için bi plan yapalım. Anladığım kadarıyla sen 17 si gibi çıkıp 26-27 gibi geri dönmeyi planlıyorsun. Biz anca 20-21inde katılabiliriz. Yolun yarısında yetişiriz size. Abi yarın bu konuyu detaylandıralım, bizde durumu bi netleştirelim. Heycanlandım şimdi.
valla bak bu üzel olur hep beraber gezeriz oraları hadi zerrin olimpos mevsimi değil şu an geçen hafta oradaydım ( en güzel zaman ekim ayıdır ) kimseler olmaz bayramda tam pazar yeri gibi olur onun için tavsiye etmiyorum ,sen şimdi aç bir başlık bayramda karadeniz diye bak ne oluyor
Ben bir süreliğine dışarıdaydım bana da Karadeniz için
pas atılmış galiba bende gelmek isterim.Mustafa'nın da dediği gibi
Karadeniz'i uzun zamandır istiyorduk ben daha önce gitmedim.
Hatta onun için bayramdan sonrası için yıllık izin bile kullanabilirim.
Ama diyorum ki kızım olmadan asla çok özledim keratayı
önce onu almalıyız bir şekilde
Ama böyle anlatılmaz ki,gelen var gelemeyen var...
cihanülker' Alıntı:
hımmm bak manisa üzerindende gidebiliriz max 800 km farkediyor bn baktım hadi ebru ile konuşunda gelin işte çocuk çocuk çadır kurarız yayladan yaylaya bu fırsat kaçmaz akşam ateşbaşı muhabbet var ,ayderde kaplıca var ,buzul gölü var,artvinde macahel var karagöl var ,trabzonda sümela ,var ekmeği var daha ne olsun bak palamularda çıkmaya başladı hamsi ile ebruya duyrulur birde revani patlatır offf ,offf
Arkadaşlar ben iftar yemeğine gelemiyicem ama bu gidişle Karadenize gelicem DDaha doğrusu 22-23 Eylülde zaten Orduda olucam.Programınıza bakıp ona göre oralarda biyerlerde size cöööö yapabilirim ;D