KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
Bu hafta sonu için Off-Road etkinliği planlamıştım ama hava koşulları kötü olunca konuyu açmadım. Şimdi sadece pazar günü günü birlik olarak KİRMİR'de Off-Road yapalım diyorum ve bir anket açtım, fikirlerinizi, oylarınızı bekliyorum, hava koşulları izin verecek olursa gitmekten yanayım, siz ne dersiniz?
ceranus' Alıntı:
Bu hafta sonu için Off-Road etkinliği planlamıştım ama hava koşulları kötü olunca konuyu açmadım. Şimdi sadece pazar günü günü birlik olarak KİRMİR'de Off-Road yapalım diyorum ve bir anket açtım, fikirlerinizi, oylarınızı bekliyorum, hava koşulları izin verecek olursa gitmekten yanayım, siz ne dersiniz?
Yağmur çok şiddetli yağıyor batıda Ufuk, cumartesi günü Ankara için şiddetli yağış var diyorlar ama pazar günü hava açık olacakmış, sorun olmayacağına inanıyorum ..
ıfık abi sorma kırkyılın başı bende gaza geldim eksperoto serkanında kanına girdim ama kendimizi yaktık durduk yere gene ) aksilik olmazsa pazar yarışdayız serkanda görevli zaten bakaçağız geri kalan durumlara )
ulusotomotiv' Alıntı:
ıfık abi sorma kırkyılın başı bende gaza geldim eksperoto serkanında kanına girdim ama kendimizi yaktık durduk yere gene ) aksilik olmazsa pazar yarışdayız serkanda görevli zaten bakaçağız geri kalan durumlara )
ceranus' Alıntı:
Yağmur çok şiddetli yağıyor batıda Ufuk, cumartesi günü Ankara için şiddetli yağış var diyorlar ama pazar günü hava açık olacakmış, sorun olmayacağına inanıyorum ..
Yağmur için bence de sakınca yok ama sadece kamp yapmak açısından sıkıntı olacaktı, bu nedenlede sadece günübirlik bir etkinlik olsun diyorum, biz gidiyoruz nasıl olsa, bakalım bizle kimler geliyor
Yağmur İstanbuldaki gibi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.Evet ben hazırım ;D ;D ;D Suda 4x4 olduğumu hissettim ;Ufuk abinin tulumu süper bişey,damla ıslanmadım.Aslında uygun olan herkesin aracında mutlaka bir tane bulunması gereken ihtiyaç.