KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)
vallahi aldin sureceksin yavuz o kadar para ver G serisi icin ve asfaltan indirme yazik olur.... daha iyisi s class veya e class. bu arabalara dunyanin bilgisi kullanildi, eger off road yapmaycaksan gercekten yazik. ama dediginiz dogru yolda, televole , paparazi de bol bol goruyoruz...!
arazide performansina gelince yavuz, tamamiyle surucuye bagli, ne biri iyi ne digeri kotu. ikisinin de artisi eksisi var elbette.
insallah yolunuz kibrisa duser'de guzel bir comparison yapariz. bizim oralarda landy'ci ve G'ci cookkkkk !!
zerrin hanim helal olsun sana, mustafa abiyi sen kurtarmasan halen daha orda kalirdi hehalde ;D
4x4 kim ister.....
İşin doğrusunu açıklama zamanı geldi artık, şimdi orada Mustafa Abiyi ben mi kurtardım yoksa Mustafa Abimi beni kurtardı çok karıştı yaws, doğrusu nasıldı Mustafa Abicim anlatsana biraz ;D
hus55' Alıntı:
....zerrin hanim helal olsun sana, mustafa abiyi sen kurtarmasan halen daha orda kalirdi hehalde ;D 4x4 kim ister.....
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)
xvalaa' Alıntı:
Arkadaslar cok guzel bir gezi olmus kiskanmamak elde degil. Geziyi organize edenlere ve buyuk bir dayanisma icerisinde icra edenleri tebrik ederim. Bir sonraki geziye bende katilmak isterim gorunurlerde bir organizasyon var mi?