Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,047
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

ne birisi votkamı dedi. ;Dvotka red-bull = ENERJİ patlaması ;D size şimdiden kolay gelsin. ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

içki kötülüklerin anasıdır beyler:smiley:
fazla içmeyin trekking nası yapcaksınız çakılıp kalcaksınız:smiley:

melinda' Alıntı:
nıe tekıla daha cok ısıtır
votkadan

ozaman ne yapıyoruz siz 1 şise tekila ben 1 şise votka yı kamp alanına sağ salim ulaştırıyoruz orada deniyoruz desemmm arkadaşlarımızda hangisi daha çok ısıtıyor karar verseler ;) ;) ;) ama rusya tecrübelerim ile sabittir votka gerçekten ısıtıyor :D :D :D

melinda' Alıntı:
içki kötülüklerin anasıdır beyler:smiley:
fazla içmeyin trekking nası yapcaksınız çakılıp kalcaksınız:smiley:
enerji patlaması dedikya siz gerilerde kalmayında

cihanülker' Alıntı:
ne birisi redbullmu bayılırım ya bende vardı 5-6 tane büyük boy getireyim bari
cıhan abi votka enerjisiz gitmezdi orda afyetler olsun size. ;D ;)

Baran 54' Alıntı:
enerji patlaması dedikya siz gerilerde kalmayın
baran bey
ben gerıde kalmam donup kalmazsam soguktan :smiley:

ama o cok uyduruk deılmı red bull :smiley:
ne var ıcerıgınde
?

cihanülker' Alıntı:
ozaman ne yapıyoruz siz 1 şise tekila ben 1 şise votka yı kamp alanına sağ salim ulaştırıyoruz orada deniyoruz desemmm arkadaşlarımızda hangisi daha çok ısıtıyor karar verseler ;) ;) ;) ama rusya tecrübelerim ile sabittir votka gerçekten ısıtıyor :D :D :D
getırmeyın sakın cıhan abı cok haınsınız ...

tekıla ısteyen yok..
ama votkaya bin basar:smiley:..gerek yokk ıspatlamaya:smiley:

cihanülker' Alıntı:
bakalım göreceğiz orada nasıl içeceksek korktum ben şimdi trekking filan sen gelmiyornusun ?
cihan abi ben kocaelindeyim keşke gelebilsem :mad: demlenirdik bir güzel sonraoff raad yapardık.ama inan bir gezinize gelicem ve hepinizle tanışıcam birgün. :D siz votkasızda ısınırsınız bence. ;D ;D ;)

Arkadaşlar Off-road yapacağız. Off-road da en tehlikeli şeydir alkol.
Akşam ateş başında tadımlık alırız, bu kadar yazınca sanki fıcı ile getirecekmişiz gibi olmuş ;D
Bence başka konulara yoğunlaşalım :D

Ben bizim bisikletleri getirmeyi düşünüyorum, başka bisiklet getiren olacakmı?
Bu arada 4 torba mangal kömürü aldım, etleri alma işini cuma akşamına bıraktım.

wastiee' Alıntı:
bu kadar parlatılmaz ki :smiley:

Cuma Ozan' da cilalıyorum, Pazar batırıyorum, Pazartesi gene Ozan' dayım... :smiley: :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri