KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ozaman ne yapıyoruz siz 1 şise tekila ben 1 şise votka yı kamp alanına sağ salim ulaştırıyoruz orada deniyoruz desemmm arkadaşlarımızda hangisi daha çok ısıtıyor karar verseler ama rusya tecrübelerim ile sabittir votka gerçekten ısıtıyor
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
cihanülker' Alıntı:
ozaman ne yapıyoruz siz 1 şise tekila ben 1 şise votka yı kamp alanına sağ salim ulaştırıyoruz orada deniyoruz desemmm arkadaşlarımızda hangisi daha çok ısıtıyor karar verseler ama rusya tecrübelerim ile sabittir votka gerçekten ısıtıyor
cihan abi ben kocaelindeyim keşke gelebilsem demlenirdik bir güzel sonraoff raad yapardık.ama inan bir gezinize gelicem ve hepinizle tanışıcam birgün. siz votkasızda ısınırsınız bence. ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Arkadaşlar Off-road yapacağız. Off-road da en tehlikeli şeydir alkol.
Akşam ateş başında tadımlık alırız, bu kadar yazınca sanki fıcı ile getirecekmişiz gibi olmuş ;D
Bence başka konulara yoğunlaşalım
Ben bizim bisikletleri getirmeyi düşünüyorum, başka bisiklet getiren olacakmı?
Bu arada 4 torba mangal kömürü aldım, etleri alma işini cuma akşamına bıraktım.