Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,647
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

yunus bager' Alıntı:
Yavv ne dersen de şimdi Göktuğ ordan kıs kıs gülüyordur ;D ;D ;D

Aşkolsun valla. Benim bütün gezilerimde battım ben. Uzun süre suyun içinde kalmak çok hayra alamet değil ama. Yavuz abi bilir işini, önlemini almıştır.

Etiketler

murat abi geçmiş olsun inşallah fazla masraf çıkmaz

Fotoğraflar harika, videoları da sabırsızlıkla bekliyoruz :smiley:

VARHUB' Alıntı:
Zerrin çok geçmiş olsun, son anda hakikaten sende üzüldün bizde, :-[ Ama anladığım kadarıyla kırık çıkık yok, en azından bununla geçmiş olsun ;).

Yahu buarada Alp kardeşim uçutun gittin yaw, seni yakalayamadım bir türlü :D

Ufuk abi o kadar dere tepeden geçirdik Suzuki'yi ama eve geldiğimde, marşa bastığımda takıt tukur sesler geliyordu, hadi hayırlısı sabaha ustaya gidiyoz artık ;D
Murat, Ufuğun dediği gibi
Lastiklerin basmadığı yerde yüzerek,
derin yerlerde dalarak ,
kayaların üstünden zıplayarak,
çok güzel görüntüler verdin.
ve bizi araca hayran bıraktın.

Olsun be Ufuk abi o kadar yolu götürüp getirdi ya, bir bakımıda haketti kerata :D
Sanmıyorum pek büyük birşey çıkmaz herhalde.

Ya Can kardeşim keşke sende gelebilseydin, müthiş keyif alırdın.

VARHUB' Alıntı:
Olsun be Ufuk abi o kadar yolu götürüp getirdi ya, bir bakımıda haketti kerata :D

neyse murat abi inşallah önümüzdeki geziye gelirim

VARHUB' Alıntı:

Tek kelimeyle cesaretiniz de aracınız da süperdi.. 35" 38" lastiklerin geçtiği yerlerden geçtiniz daha ne olsun. ;D

VARHUB' Alıntı:
Yaw Hakan kesinlikle dostum çok teşekkür ederim. Sen olmasaydın trafikte plaka diye dolaşacaktık. ;D

Evet evet itiraf ediyorum, Kavşakkaya'dan sonra Kirmir'de de ben plakayı kaptırdum sulara :-\ ;D
Rica ederim Muratcım.Güzel bir hatıra oldu plaka.Bende plaka bıraktım diyebilirsin artık rahatlıkla ;D ;D ;D Bu arada aracın bugün tüm yazılanları haketti.Gerçekten başarılıydın :D ;)

mekanda güzelmiş,kaçırdık eğlenceyi..
zerrin geçmiş olsun...

çağlar' Alıntı:
mekanda güzelmiş,kaçırdık eğlenceyi..
zerrin geçmiş olsun...

Artik kirmir serisi yapariz Orda cok etap var Bu kirmir 1 olur 2,3,4 :smiley: Degisik degisik cok yer var Bazi yerler birinci derece tehlikeli oralara ben karismam :smiley:

istanbul,daki üvezler ve demirkayada,yapılan of road süper geçti,sizin ankara gurubu,da resimlerden anlaşılıyor,ki muhteşem gezenbilire,yakışır bir etkinlik oldu.

Öncelikle Zerrin geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Lütfen bu kadar güzel geziler yapmayın. Canımız çekiyo, sonra ne oluyor? gidip geziyoruz...Demekki paylaşın paylaşın.

Hani GPS iz kaydı, kaç KM, ne zaman başladı ne zaman bitti. Bu dere nerede? gibi gezi bilgilerini de bekliyoruz.

Yaw benimki dereden geçmedide yüzdü desek daha iyi olur galiba ama yinede teşekkür ederim. Eh bir taraftan deli cesareti diğer taraftan Alp'in gazı ;D
Ama müthiş keyifli bir gündü, başta Zerrin Hanım olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. :D
(ama o yine "SUZUKİ buradan geçemez, Muraaat ne yapıyorsuuuun!" diye bağırıyordu) ;D

Bu arada evet bende plaka bıraktım, kıdem aldım vesselam keh keh.

ufukozkan' Alıntı:
Artik kirmir serisi yapariz Orda cok etap var Bu kirmir 1 olur 2,3,4 :smiley: Degisik degisik cok yer var Bazi yerler birinci derece tehlikeli oralara ben karismam :smiley:

yavuzun arabayı su bastıysa bizim boy hiç kurtarmaz ,naapmalı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.