Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)
vaaaay capon çetesine bak tüm kirli çamaşırları dökmüş ortaya vakit kaybetmeden ;D ;D
Zerrin geçmiş olsun durum nedir?
Bende tonla video var ama en canalıcılar yayınlandığına göre bendekilerin önemi kalmamış ;D ;D
Cihan kardeşime LAND kardeşliğinden dolayı Ailesine sıcak çaylar için teşekkür ederim en lazım olduğu anda gruptaki iki vincin birden arıza yapması büyük şanssızlıktı , birde sabah farkettim AliOsmanla girdiğimiz kayalık zeminde çarpan şey arka diferansiyelimmiş, muhafazısını battığımız yerin 300 metre yukarısında derenin içindeki kayaların arasına bırakmışız giden olursa dökülenleri toplasın bir zahmet ;D
Umutcum meraklanma arabanın içi kuru, ingiliz ince halı altına kalın kauçuk döşeme kullanmış sabah kalktığımda halılar kurumuştu ;D
Ufuk abiye ev sahipliği, ve turist rehberi edasıyla bize uzuuun uzuun anlattığı kale harabeleri için çok teşkkür ederim.
Hakana güzel videolar ve tecrübesizliğine rağmen beni kurtarmadaki gösterdiği üstün çaba için çok teşekkür ederim.
Mangalda emeği geçen beni besleyen ;D katılan sohbet eden herkese ayrıca teşekkürler.
Günün kahramanı suzuki idi bunu söylemeden edemeyceğim , suları yüzerek geçti resmen ;D