Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,711

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Zerrin Hanım geçmiş olsun.Paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim,devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

SAYIN FİGO SİZDEMİ GİTTİNİZ ETKİMLİĞE YOKSA AŞKOLSUN BENSİZ HAAA :D

Çiğdemcim,etkinliğe isim yazılıp katılınıyor biliyorum,bilmediğim şeyler mi var ;)
cidowsky' Alıntı:

vaaaay capon çetesine bak tüm kirli çamaşırları dökmüş ortaya vakit kaybetmeden ;D ;D

Zerrin geçmiş olsun durum nedir?

Bende tonla video var ama en canalıcılar yayınlandığına göre bendekilerin önemi kalmamış ;D ;D

Cihan kardeşime LAND kardeşliğinden dolayı Ailesine sıcak çaylar için teşekkür ederim en lazım olduğu anda gruptaki iki vincin birden arıza yapması büyük şanssızlıktı , birde sabah farkettim AliOsmanla girdiğimiz kayalık zeminde çarpan şey arka diferansiyelimmiş, muhafazısını battığımız yerin 300 metre yukarısında derenin içindeki kayaların arasına bırakmışız giden olursa dökülenleri toplasın bir zahmet ;D

Umutcum meraklanma arabanın içi kuru, ingiliz ince halı altına kalın kauçuk döşeme kullanmış sabah kalktığımda halılar kurumuştu ;D

Ufuk abiye ev sahipliği, ve turist rehberi edasıyla bize uzuuun uzuun anlattığı kale harabeleri için çok teşkkür ederim.

Hakana güzel videolar ve tecrübesizliğine rağmen beni kurtarmadaki gösterdiği üstün çaba için çok teşekkür ederim.

Mangalda emeği geçen beni besleyen ;D katılan sohbet eden herkese ayrıca teşekkürler.

Günün kahramanı suzuki idi bunu söylemeden edemeyceğim , suları yüzerek geçti resmen ;D

Hakana güzel videolar ve tecrübesizliğine rağmen beni kurtarmadaki gösterdiği üstün çaba için çok teşekkür ederim.
Rica ederim gerçekten zevk alarak yaptım.Çekimleri bende çok merak ediyorum ,hepsi senin makinede abi ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Rica ederim gerçekten zevk alarak yaptım.Çekimleri bende çok merak ediyorum ,hepsi senin makinede abi ;D ;D ;D

makina suda boğulmuş video falan yok ;D ;D

cidowsky' Alıntı:

Malesef Çiğdem zaman uymadı yine burdan telafi ediyorua video ve fotolarla.
Zaten Ferdane desin ki ilk offroad'uma gidiyorum ne pahasına olursa gelmeye çalışırım ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Malesef Çiğdem zaman uymadı yine burdan telafi ediyorua video ve fotolarla.
Zaten Ferdane desin ki ilk offroad'uma gidiyorum ne pahasına olursa gelmeye çalışırım ;D ;D ;D
Ya ilk offroad ha ;) ....arabasız bile daha gidemedim,arabalı bakalım ne zaman kısmet olacak? Ama Ömer desteğin için teşekkür ederim...

Geçit Resmi ;D

th_100_5722.jpg
th_100_5723.jpg
th_100_5724.jpg
th_100_5725.jpg
th_100_5726.jpg
th_100_5727.jpg
th_100_5728.jpg

Çok güzel bir geziydi bizim dahil olduğumuz kısmına kadar bile heyecan vericiydi ama
sonrasında epey birşey kaçırmışız anlaşılan...
Yavuz Bey bizim arabanın sudan geçiş vdeo, resim vs... ne varsa yükleyebilir misiniz
suzuki jlx.. Şimdiden teşekkürler...

Bu arada dönüş yolunda arabayı ben kullandım kanyonun çıkışına kadar...
arabayı kullanırken çok zevk aldım.Hem o engebeli yolda kullanmak hemde
arabayı sudan geçirmek gerçekten çok zevkli...
sadece yolcu koltuğunda oturmak yetmiyor insana
bu gidişle biz bir 4 çeker daha alacağız gliba... ;D

Son videoda kamera açık kalmış ;D ;D ;D ;D şimdi farkettim ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Esas görüntüler Hakan da sanırım ,Yüklediğinde muhteşem görüntüler gelecektir.
Çekimlerin hepsini Yavuz abinin makinesiyle yaptım.Bir tanesinide sizinkiyle.Bende merakla bekliyorum görüntüleri ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Geri