Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,627
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

34Hakan' Alıntı:
Evet çok isterim.Şu an için olmasada yaza doğru bunu gerçekleştirmeyi çok istiyorum ;D ;D ;D Hem yalnız sayılmazsınız Murat kardeşimizde dalgıç ;) ;)
Dalmayı ögrenmek,her zaman,her mevsim olur(ben ilk dalışımı Kaş'ta şubat ayında yapmıştım)....Ankara'da mı Murat Bey? Tanımıyorum :( ....

Etiketler

ferdane gül' Alıntı:
Dalmayı ögrenmek,her zaman,her mevsim olur(ben ilk dalışımı Kaş'ta şubat ayında yapmıştım)....Ankara'da mı Murat Bey? Tanımıyorum :( ....
Kendimle alakalı bazı nedenlerden dolayı,dalma işini bir süre ertelemek zorundayım.Yoksa hiç dinlemem şubatta bile yüzerim ;D ;D Murat son gezimizde bizimle birlikte olan arkadaşlarımızdan.Nicki VARHUB.Bir sürü güzel resim ve yorumuyla diğer sayfalarda var :smiley: ;)

Hakan kardeşim selam, ya dün artık yorgunluktan sızmışım, o nedenle siteye giremedim. Ya hahikaten gezinin tadı hala damağımda, hem sohbetleriyle hemde maceralarıyla :D En kısa zamanda (Tabi Zerrin'in kısa zamanda iyileşmesine mütakip :D) tekrar araziye inelim.

Ya öbür konuyuda hiç takma kafana ne zaman müsait olursan, bu sene , gelecek sene, beş sene sonra ;D ayarlarız merak etme. Dalış yapmanın yaşı yok, yeterki sağlık problemi olmasın.

Ferdane Hanım merhaba, tanışamadık çünkü ben siteye daha yeni dadanmaya başladım. :D

Evet bende dalıyorum, yaklaşık 10 seneye yakındır dalıyorum. Bu sitede çok güzel organizasyonlar yapılıyor. Özellikle Ankara grubu. İnşallah bir başka gezide tanışır ve dalış konusunda neler yapılıyor, daha neler yapılabilir bunun sohbetini hep beraber yaparız.

:smiley:

ZERRİN Hanıma'a geçmiş olsun dileklerimle...resimlere bakılırsa çok adrenalin dolu bir Off-Road etkinliği olmuşşşş

VARHUB' Alıntı:
Hakan kardeşim selam, ya dün artık yorgunluktan sızmışım, o nedenle siteye giremedim. Ya hahikaten gezinin tadı hala damağımda, hem sohbetleriyle hemde maceralarıyla :D En kısa zamanda (Tabi Zerrin'in kısa zamanda iyileşmesine mütakip :D) tekrar araziye inelim.

Ya öbür konuyuda hiç takma kafana ne zaman müsait olursan, bu sene , gelecek sene, beş sene sonra ;D ayarlarız merak etme. Dalış yapmanın yaşı yok, yeterki sağlık problemi olmasın.
Muratcım gezi hala benimde kafamda,her gezimizde ayrı bir keyif yaşıyoruz.Dediğin gibi Zerrinin biran önce aramıza dönmesiyle yeni bir gezi yaparsak iyi olur.Yazı kışıda yok ayrcıa,her mevsimde çok güzel oluyor.Kirmir tarafında hala keşfetmediğimiz yerler bizi bekliyor ;D ;D ;D Dalış işinde sana güveniyorum beni epeyce rahatlattın tecrübe ve bilgilerinle,umarım en kısa zamanda hayata geçiririrz ;D ;D ;DTeşekkürler kardeşim ;) :D

VARHUB' Alıntı:
Ferdane Hanım merhaba, tanışamadık çünkü ben siteye daha yeni dadanmaya başladım. :D

Evet bende dalıyorum, yaklaşık 10 seneye yakındır dalıyorum. Bu sitede çok güzel organizasyonlar yapılıyor. Özellikle Ankara grubu. İnşallah bir başka gezide tanışır ve dalış konusunda neler yapılıyor, daha neler yapılabilir bunun sohbetini hep beraber yaparız.

:smiley:
Merhaba Murat Bey,aramıza hoş geldiniz...Dalış ile ilgilenen üyeler oldukca seviniyorum;foruma Ankara gezenbilir dalış organizasyonunun resimlerini ekliyeceğimiz resimler çok da uzak değildir belki de ;)

Ankarada dalış için hangi bölgelere gidiliyor,dalış gurubunu ilgi ile izliyorum, :smiley:

Teşekkür ederim Ferdane Hanım, hoşbulduk :D

Ümit ederim en yakın zamanda bunu gerçekleştiririz. Gerçi Ankara'dan bir dalış organizasyonu yapmak, helede Ankara dışına, helede haftasonu için oldukça kapsamlı bir iş olur ama dur bakalım. Ankaralı gezenbilir dalgıç sayısı arttıkça muhakkak "azot kaşıntısı" artar ve belli mi olur, gün gelir suyun altında "Gezenbilir.com" pankartını açar ve poz veririz ;) :D

Selamlar,

Murat

Ufuk Bey merhaba,
Resminizden gördüğüm kadarıyla motor sevgiside var. :smiley: Bende bir motor aşığıyım. Fakat 3 sene evvel geçirdiğim bir kaza sonrasında satmak zorunda kaldım. :'( Bakalım belki ileride, belli mi olur ::smiley: ;D

Neyse asıl sorunuza dönersek, ya aslında Ankara ortada olduğu :D için her tarafa dalış organizasyonu düzenleniyor. Ama genelde Ankaralı dalgıçlar Kaş ve Fethiye'yi sever, çünkü buralarda sezon diğer bölgelere nazaran daha erken başlar ve daha geç biter, bu sebeplede sezon içerisinde birkaç kez gidilir. Ama yinede dediğim gibi Ankara'dan her bölgeye dalış düzenlenir.

Selamlar,
Murat

VARHUB' Alıntı:
Ufuk Bey merhaba,
Resminizden gördüğüm kadarıyla motor sevgiside var. :smiley: Bende bir motor aşığıyım. Fakat 3 sene evvel geçirdiğim bir kaza sonrasında satmak zorunda kaldım. :'( Bakalım belki ileride, belli mi olur ::smiley: ;D

Neyse asıl sorunuza dönersek, ya aslında Ankara ortada olduğu :D için her tarafa dalış organizasyonu düzenleniyor. Ama genelde Ankaralı dalgıçlar Kaş ve Fethiye'yi sever, çünkü buralarda sezon diğer bölgelere nazaran daha erken başlar ve daha geç biter, bu sebeplede sezon içerisinde birkaç kez gidilir. Ama yinede dediğim gibi Ankara'dan her bölgeye dalış düzenlenir.

Selamlar,
Murat

Murat abi dalış konusunda bı organizasyon olursa bende varırm

bayramda off road olsa ne güzel olur ama herkesın işleri olucak herlade

iyi akşamlar

Can kardeşim merhaba,

eğer bir dalış olursa sen zaten kafadan benim badysin. Bayramda Ankara bir organizasyon olsa güzel olurdu ama galiba herkesin yapacak birşeyleri var. Olmadı bizde gider içine girecek bir su birikintisi buluruz ;D

Bu arada çok çok çok tebrik ediyorum, HEY MİLLET CAN ARTIK BİR "DAYI" :D ;D

Kardeşim tekrar çok tebrik ediyorum. :smiley:

Eh bizde uzaktan amcası sayılırız artık. :D

Çok selamlar

Tebrikler CaN DaYı ;D

VARHUB' Alıntı:
Ufuk Bey merhaba,

Selamlar,
Murat
merhaba murat bey.malum istanbulda yaşamanın bir trafik bedeli var ;) bunuda motorla ödüyoruz başka türlü halledemiyoruz.gezenbilir olarak 25 eylülde inşallah saroza dalışa gidiyoruz SEVAL hanım organize ediyor,yaklaşan etkinlikler bölümünde yer almadığı için etkinlikler bölümünden bakabilirsiniz saygılar bekleriz.

jan tebrikler,eh amcalar olduğu gibi teyzelerde var uzakta olsa...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR