İstanbul Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü tarafından gruplara verilmekte olan “Temel Arama Kurtarma Eğitimi”ni Gezenbilir gönüllüsü dostlarımız için tekrar organize ediyor ve zaman ayırabilecek tüm Gezenbilir gönüllülerini bekliyoruz...
[attachment=1]
Eğitimin İçeriği : Afet bilinci, Afetlere Müdahale Yöntemleri, Ekip Olma, Kurtarma ve Arama Teknikleri, Yangın ve İlk yardım gibi bilgilerinden oluşmaktadır. Eğitimler büyük çoğunlukla uygulamalıdır.
Eğitimin Tarihi : 25 – 26 Eylül 2010 - 02-03 Ekim 2010 olmak üzere toplamda 4 gün sürecektir.
Eğitim Saati : 10:00 – 18:00 saatleri arasında.
Eğitimin Yeri : Şevketiye Mah. Yeşilköy Havalimanı Yolu Üzeri BAKIRKÖY/İSTANBUL
Bahsettiğiniz ilan LİDAM arama kurtarma ekibinin ilanıydı, eğer köpeğinizle böyle bir eğitimde olmak istiyorsanız benimle irtibata geçin lütfen. Özelden yazarsanız görüşebiliriz.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Eğitimin ilk 2 günü h.içi diğer 2 gün h.sonu. Belki daha sonraki bir dönemde akşamları veya sadece haftasonları da eğitim verilebileceğini umuyorum. Sevgi ve Saygılar.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
xano' Alıntı:
türkiyenin herilinde teşkilatımız mevcut. tüm illerde müracaatınız halinde arkadaşlarımız seve seve bu eğitimi sağlarlar. gönüllü eğitimlerini ücretlendirmiyoruz.LİDAM köpekli arama konusunda hem deneyimli hemde çok tecrübeliler. kendilerine katılmanız çok yerinde olur.
Bilgilendirme için teşekkürler. 18-19 EYLÜL de bir etkinliğimiz var şu an onunla meşgulüz. Ama daha sonra SİDOFF olarak bu konuda bir çalışma yapmayı not ediyorum.