Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,383
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

wranglercem' Alıntı:
gecmıs olsun abi

Teşekkür ederim ,cem sendemi katılamadın? sanki resmini gördüm gibi ,yaralıyı oynayan sen değilmisin?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Teşekkür ederim ,cem sendemi katılamadın? sanki resmini gördüm gibi ,yaralıyı oynayan sen değilmisin?
mesajlar arası hat karıştı Orhan bey... ...Cumhuriyet Bayramı Korteji mesajına atfen yazdığımı sanarak, buraya yazmışım... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
mesajlar arası hat karıştı Orhan bey... ...Cumhuriyet Bayramı Korteji mesajına atfen yazdığımı sanarak, buraya yazmışım... ;D ;D

;D ;D ;D sağlık olsun.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
katıldım abi

wranglercem' Alıntı:

olcay hatları karıştırmış ,bemde seni yok sandım,sertifikalarınızı aldınız inşallah.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
olcay hatları karıştırmış ,bemde seni yok sandım,sertifikalarınızı aldınız inşallah.
yok daha bekliyoruz...valilikte imzada idi...epey bir süredir....gelince dağıtımını arazide yapalım diye konuşmuştuk..

olcaytogezer' Alıntı:
yok daha bekliyoruz...valilikte imzada idi...epey bir süredir....gelince dağıtımını arazide yapalım diye konuşmuştuk..

hayırlısı olsun, arazide sertifika dağıtmak güzel fikir'de, katılımcıların coğu normal araç ,sorun olmasın?

yok sorun olmaz..neticede bizim araçlarda misafir olacaklar....aralarında hiç araziye çıkmamış, çamur görmemiş arkadaşlar var...virüsü onlara da bulaştıralım.. ;D ;D..Hakanlarla öyle yapalım diye konuşmuştuk..

yer ve zamanı söyleyin yeter )

aTa1' Alıntı:

Arabanda yer var mı Mustafa Abi? benimkinin kaldığı yerde sana transfer oluruz

olmayaçak iş değil espirilide olur.

Her ne kadar karcı da olsam, sizleri tekrar görmek adına çamur ve sertifika ilgimi çekti. Ben de varım.
Sevgilerimle...
Recep PEHLEVAN

aTa1' Alıntı:

Sn. Mustafa (aTa1) bey , hoş geldiniz!! Telefonda görüşelim . Sizlerle , her yere Bande varım, haber verin yeterlidir.
Cep tel: 0542 374 78 10
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

Sn. Recep Pehlevan (BJ45) bey , merhabalar. Kurstan sonra bir kayboldunuz- pür kayboldunuz. Nerelerde siniz hiç sesiniz çıkmıyor ? Kendinizi özlettirdiniz , lütfen telefonda görüşelim.
Cep tel: 0542 374 78 10
Saygı ve sevgilerimle.
Bahaddin Çelik (bettino)

Bence süper olur..Hatta yer olarak Çiftalan mevkii de biçilmiş kaftan

Ben de varım

Cenk