Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Merhaba.Ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi 3. sınıf öğrencisiyim.Gezenbilir.com sitesine üye olduğum ive böyle bir eğitimin düzenlenip davet edildiğim için emeği geçen herkese teşekkür ederim ve bu eğitime katılmayı da çok isterim.Bu tür faaliyetlerin artık ülkemizde daha geniş bir kitle hitap etmesi ve uygulamaya geçirilmesi en büyük isteğimiz.Bölüm olarak 4 yıllık eğitim içerimizde tamamen bu konulara yönelik Arama-Kurtarma,Acil Yardım ,Yangın Güvenliği,Afet Yönetimi üzerine kurulmuştur.İleride görevlere geldiğimiz zaman bu işleri en iyi şekilde yapacağımıza inancım sonsuzdur.Bu amaçla yapılacak olan bu eğitime katılım isteğini en son hangi tarihe kadar bildermemiz gerekmekte.20 Eylül Pzartesi okulum başlamakta ve ben Çanakkalede olmak zorundayım .Eğitim tarihleri de 2 Hafta sonu olarak belirlenmiş okul başlangıç tarihinden sonraki haftalar yani.Bunun için okul yönetimiyle ve bölüm başkanlığımızla görüşüp bölümü temsilen bir arkdaşımızın bu organizsayonda resmi görev almasını ,bulunmasını sağlamaya çalışcağım....En son katılım bildirim tarihini ne zman yapabilirz...??