Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,128

huzzik

Kamp III
Yer
aydın merkez
haftasonu Aydın Boydere'de piknik ve uçuş biraradaydı.GEZENBİLİR üyeleri olarak 6 kişi vardı.Çok hoş vakit geçirirken güzel havanın ve doğanında tadını çıkardık

Etiketler

Salih Bey çok güzel fotoğraflar. Böyle güzel aktiviteleri yaptığınız için kutlarım. Yalnız aktivitenizin Gezenbilir gezisi olması için işin Yiyenbilir kısmını unutmamanızı tavsiye ederim ::smiley: ;D

uçmak harika bir duygu o yüzden yarım saat sırtımda yükle tırmanıyorum:D hepinize tavsiye ederim hatta aydına gelirseniz bizimle yolcu olarak uçma şansınızda olur hemde keyifli bir gün geçiririz yada kampla birlikte birkaçgün geçiririz.yiyenbilir kısmına gelincede okadar acıkmışımki ellerim yediğim şeylere bulandığı için çekemedim fotolarını :D

Aslında Gezenbilirin yiyenbilir kısmı acemiliğimize geldi. Ama yine de günü boş geçirmedik ve hızlı bir organizasyonla yakındaki Çakırbeyli köyünden alınan ekmek ve sucuğu yaktığımız kamp ateşinin közünde pişirip, mideye indirdik.
Salih'le bir süredir gıyaben tanışmamıza rağmen hafta sonu ilk kez bir araya gelebildik ve kelimenin tam anlamıyla harika bir gezenbilir etkinliği gerçekleştirdik. Benim çektiğim bazı fotolar da bir süre sonra beğeninize sunulacaktır...

herzaman bekleriz ama hafta sonu gelirseniz uçma şansınızda olabilir.GEZENBİLİR üyelerinden Aydın'lı olan herkesle birlikte bir etkinlikte düzenlemek güzel olurdu ama önce kendilerini bi ortaya çıkarsınlar geldik burdayız desinlerki bilelim kaç kişiymişiz değilmi?:D

huzzik' Alıntı:
GEZENBİLİR üyelerinden Aydın'lı olan herkesle birlikte bir etkinlikte düzenlemek güzel olurdu ama önce kendilerini bi ortaya çıkarsınlar geldik burdayız desinlerki bilelim kaç kişiymişiz değilmi?:D

Salih hocam bence ''GEZGİNİN DÜNYASI - THE WORLD OF TRAVELLER'' bölümünde Gezenbilir Aydın Grubu diye yeni bir konu açın vede bu duyuruyu orada da tekrarlayın...Benim bildiğim başka dostlarda var Aydın'dan...Aslında bu fikir uzun zamandır aklımızda vardı ama henüz birkaç ilimiz dışında katılım az olduğu için erteledim ve bu öneriyi kimseye açmadım...Siz bence bunu yaparak iyi bir başlangıç yapmış olursunuz bu konuda...Bizde devamını getiririz...

AYDURAN' Alıntı:
Haşmet abi sabırsızlıkla bekliyoruz ;) :smiley:
Murat sabrına hayranım. Ama teknik konulardaki beceriksizliğim nedeniyle bu güne kadar bekledikten sonra gecenin yarısında gelen ilhamla fotoları yüklemeye kalkıştım. Umarım başarırım...

işte benden birkaç kare;

16Aralk07001.jpg

16Aralk07002.jpg

16Aralk07003.jpg

16Aralk07004.jpg

16Aralk07005.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler